ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ορίσθηκε ο αγώνας ΑΕΛ-Παναχαϊκή

* Αφαίρεση βαθμών για τους Πατρινούς και εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2016 10:38
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Και τελικά την Κυριακή έχει παιχνίδι για την ΑΕΛ αφού η χθεσινή μέρα είχε σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με την Παναχαϊκή που είναι ο αντίπαλος της λαρισινής ομάδας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Αρχικά υπήρξε απόφαση αφαίρεσης 12 βαθμών την οποία ακολούθησε εξώδικο της λαρισινής ομάδας για ορισμό του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση του ορισμού του αγώνα είχε ως ακολούθως:

«Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Β' Εθνικής κατηγορίας κατά τη συνεδρίαση της 23/3/2016 και μετά την αρ.52/5-4-2016 απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου, σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας της 27ης αγωνιστικής ημέρας μεταξύ των « ΠΑΕ Α.Ε.Λ. - ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005» της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο ΓΗΠΕΔΟ FC AEL ARENA Λάρισας, με ώρα έναρξης την 16:00΄.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

18:00 Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

16:00 Ζάκυνθος - Πανσερραϊκός

16:00 Αχαρναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας

16:00 ΑΕΛ - Παναχαϊκή

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

15:00 Λαμία - Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

16:00 Χανιά - Τρίκαλα

17:30 Καλλιθέα - Παναιγιάλειος OTE Sport 3 HD

Αγροτικός Αστέρας - Εργοτέλης 3-0

Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός Βόλου 3-0»

Προηγήθηκε της απόφασης του ορισμού η αφαίρεση 12 βαθμών από τον αθλητικό δικαστή, της Παναχαϊκή για το γεγονός ότι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χωρίς πιστοποιητικό. Η ομάδα της Παναχαϊκής, θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Β' Εθνικής κατηγορίας:

"Αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :

Επέβαλε στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 συνολική ποινή αφαίρεσης δώδεκα (12) βαθμών από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2015-2016.

Επέβαλε στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ(αγώνας της 23.1.2016 με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)

Επέβαλε στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και στον Δημόπουλο Αθανάσιο (γυμναστή) χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250)ευρώ . Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ύψους δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (2.750) ευρώ (αγώνας της 15.2.2016 με ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ)."

ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε εξώδικο στην Ένωση Β' Εθνικής κατηγορίας αναφέροντας τα εξής:

«Πληροφορηθήκαμε σήμερα, ότι ο αθλητικός δικαστής κ. Αντώνιος – Ελευθέριος Βόμβας εξέδωσε την απόφασή του για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και αντί της ζητηθείσης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποβολής της από το Πρωτάθλημα, αποφάσισε, όπως ήταν προβλεπόμενο, την αφαίρεση δώδεκα βαθμών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως κι αφού ο αθλητικός δικαστής δεν αποφάσισε την αποβολή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από το πρωτάθλημα κι επειδή βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα αθωωθεί οπωσδήποτε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, εφόσον προσφύγει.

Επειδή ακόμη κι αν δεν προσφύγει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ έχει να δώσει δέκα αγώνες πρωταθλήματος και θεωρητικά διεκδικεί τριάντα βαθμούς, οι οποίοι οπωσδήποτε είναι περισσότεροι των -12, που είναι η επαχθέστερη ποινή, την οποία έχει να εκτίσει.

Επειδή ο ορισμός των αγώνων του πρωταθλήματός μας στο παρελθόν έχει γίνει ακόμη και τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή τους

Επειδή επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Αιτούμεθα τον άμεσο ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ στην προσδιορισμένη ημερομηνία και ώρα, δηλαδή την Κυριακή 10/4/2016 και ώρα 16:00.

ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ότι θα προσφύγουμε άμεσα στα αρμόδια όργανα διεκδικούντες εκτός των άλλων και αποζημίωση για τις ζημίες που θα υποστούμε.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass