ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Η πλειοψηφία πέρασε τα τεστ

* Δ. Μπουχλαριώτης: «Υπάρχει ικανοποίηση από τα συνολικά αποτελέσματα»

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2016 7:27

Ολοκληρώθηκαν χθες στο Olympic Park οι επαναληπτικές αγωνιστικές εξετάσεις των μη αξιολογημένων διαιτητών ποδοσφαίρου που διενεργήθηκαν από την ΕΔ/ΕΠΣΛ σύμφωνα με σχετική οδηγία της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Η πρώτη ημέρα των τεστ είχε διεξαχθεί την Τρίτη 1η Μαρτίου και συμμετείχαν 55 διαιτητές. Χθες έτρεξαν όσοι δεν είχαν προσέλθει την πρώτη ημέρα και όσοι είχαν κοπεί ήτοι 28 διαιτητές. Συνολικά και τις δύο ημέρες αγωνίστηκαν περί τους 70 μη αξιολογημένους διαιτητές, εκ των οποίων οι 50 περίπου πέρασαν τα τεστ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι διαιτητές δεν πέρασαν τις αγωνιστικές δοκιμασίες δεν έχουν δικαίωμα ορισμού σε Α’ και Α1 κατηγορία παρά μόνο στις μικρότερες κατηγορίες (Β’ και Γ’ τοπική).

Σε ό,τι αφορά στους αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣΛ αυτοί πέρασαν τις αγωνιστικές δοκιμασίες στα τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ και δεν χρειάστηκε να τρέξουν εκ νέου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης δήλωσε τα εξής:

«Υπάρχει ικανοποίηση από τα συνολικά αποτελέσματα των αγωνιστικών τεστ. Πιστεύουμε ότι το επίπεδο των διαιτητών είναι πολύ καλό και αναφερόμαστε κυρίως στους μη αξιολογημένους διαιτητές που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διαδικασία καθώς οι αξιολογημένοι πήραν μέρος στα τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Υπήρξαν και κάποιοι που δεν σημείωσαν επιτυχία και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψουν πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Από την πλευρά μας ως ΕΔ/ΕΠΣΛ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα νέα παιδιά, καθώς υπάρχουν και μη αξιολογημένοι διαιτητές που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους».

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass