ΒΗΣΣ. ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Εκπληξη, απορία και... ύποπτη περιέργεια προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Γρηγορίου»

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2016 7:32

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΠΛ κ. Γρηγορίου στην ιστοσελίδα «Soccerplus» σχετικά με το ρεπορτάζ της «Ε» για την παρουσία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, στο Ευύδριο Φαρσάλων έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Αρσενόπουλος, ο οποίος κάνει λόγο για «έκπληξη, απορία και ύποπτη περιέργεια» που προκαλούν οι δηλώσεις Γρηγορίου.

Ιδιαίτερα ο κ. Αρσενόπουλος αναφέρεται στη φράση «Φαρσαλινοί χαλβάδες» τονίζοντας ότι "η εξωαθλητική αυτή αναφορά του κ. Γρηγορίου είναι εξοργιστική για όλη την περιοχή των Φαρσάλων".

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Αρσενόπουλου:

«Εκπληξη, απορία και... ύποπτη περιέργεια προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Γρηγορίου σχετικά με μία τελείως ιδιωτική κοινωνική εκδήλωση που έγινε στο Ευύδριο Φαρσάλων με ανθρώπους του ποδοσφαίρου αλλά και του δημόσιου βίου της περιοχής, στην οποία συμμετείχε και ο Σάββας Θεοδωρίδης (κατόπιν πρόσκλησής μου κατά την επιστροφή μου μετά τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού) με τον οποίο με συνδέει προσωπική φιλία και κοινωνική γνωριμία πριν και επί πολλά έτη, και ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα εξέχουσα και αποδεκτή ποδοσφαιρική προσωπικότητα ως επιστήμων παλαίμαχος καταξιωμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ασχολούμενος επιτυχώς με τα διοικητικά αυτού.

Αλλωστε και ο κ. Γρηγορίου κατά δημόσια γνωστή ομολογία του είναι φίλος του Ολυμπιακού και δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί η ιδιωτική παρουσία του Σάββα Θεοδωρίδη τον ερέθισε (εκτός και αν πρέπει να παίρνουμε την άδειά του).

Ίσως να επιδρούν... άλλες τρέχουσες συγκυρίες ή η... «προσαρμογή σε αυτές».

Η ιδιωτική αυτή κοινωνική μάζωξη αποτέλεσε προφανέστατα και ευλόγως και ενδιαφέρον του Αθλητικού Τύπου της Λάρισας, σαφέστατα λόγω της συμμετοχής του καταξιωμένου και δημοφιλούς Σάββα Θεοδωρίδη ο οποίος Τύπος έκανε σχετικό ρεπορτάζ, ειδησεογραφικό και φωτογραφικό.

Εγω ποτέ στην εκδήλωση δεν προέβην δημοσίως σε δηλώσεις για την ΕΠΣΛ και απορώ γιατί μια ιδιωτική συγκέντρωση και απόψεις εκφρασθείσες στο πλαίσιο αυτής «παρενόχλησαν" τον κ. Γρηγορίου.

Ιδιαίτερα απορίας άξιον είναι η αναφορά στους «Φαρσαλινούς Χαλβάδες» (ανάμεσα σ’ αυτούς και προσφάτως ψηφοφόροι του) με ειρωνική διάθεση αν και το παραδοσιακό αυτό προϊόν των Φαρσάλων είναι πανελλαδικά και διεθνώς γνωστό και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τα προϊόντα της επιχείρησής του στην Αλβανία.

Οι γνωρίζοντες αντιλαμβάνονται.

Η εξωαθλητική αυτή αναφορά του είναι εξοργιστική για όλη την περιοχή των Φαρσάλων.

Τέλος, για τις εκλογές της ΕΠΣΛ αυτή τη φορά θα γίνουν με κριτήριο τα πεπραγμένα, αν υπάρχουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass