Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΥΥΔΡΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Ο Τσιώλης ζει το όνειρο της ζωής του»

* « Η θέση της ΑΕΛ είναι στη Σούπερ Λίγκα» * Τι έλεγε για τον γιο του, γενικό γραμματέα της UEFA * Τι είπε ο Βησσαρίων Αρσενόπουλος για την ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2016 10:30

Του Σωτ. Κέλλα

Στο Ευύδριο καλεσμένος του πρώην προέδρου της ΕΠΣΛ Βησσαρίωνα Αρσενόπουλου βρέθηκε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης σε ένα μαγαζί που το σήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελούσε ντεκόρ κάτι που σχολίασε ο άνθρωπος «σήμα κατατεθέν» του Ολυμπιακού λέγοντας ότι η Λάρισα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση του ελληνικού ποδοσφαίρου με φιλάθλους που πραγματικά την υποστηρίζουν με αυταπάρνηση και γι’ αυτό την εκτιμάει.

Μάλιστα η συζήτηση είχε μενού την... ΑΕΛ με τον Σάββα Θεοδωρίδη να μιλάει για τον Σάκη Τσιώλη λέγοντας ότι ζει το όνειρο της ζωής του. Είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό ήθελε πάντα ο Τσιώλης, να γίνει προπονητής στην ΑΕΛ και να την οδηγήσει όσο πιο ψηλά γίνεται και νομίζω ότι θα πετύχει. Φέτος θα ανεβάσει την ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα».

Μάλιστα ο Σάκης Τσιώλης κάποια στιγμή ήταν υποψήφιος για τον Ολυμπιακό μόλις έφυγε ο Μίτσελ.

Στο μεταξύ έπλεξε και το εγκώμιο του... γείτονά του(στη Μύκονο) Αλέξη Κούγια για τον οποίο είπε ότι φέτος έχει κάνει ιδανικές κινήσεις με κυριότερη ότι παίζει σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και δεύτερο ότι έφερε τον Σάκη Τσιώλη. Τόνισε ότι δεν πρέπει να τον παρασύρει η ήττα από τον Παναιγιάλειο που δεν είναι άσχημη ομάδα(την αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο κύπελλο Ελλάδας) αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα είναι μέσα σε ένα πρωτάθλημα. Μάλιστα είπε ότι ο Ολυμπιακός έχασε από την Άντερλεχτ που δεν το περίμενε κανένας αλλά ήρθε η νίκη του ΠΑΟΚ και όλοι οι οπαδοί του ευχαριστήθηκαν. Είπε ότι αν κερδίσει η ΑΕΛ τον Απόλλωνα Σμύρνης τότε όλα θα ξεχαστούν. Και έχει καλούς παίκτες για το πετύχει.

Στο μεταξύ το... πλάνο ήταν να έρθει ο Σάββας Θεοδωρίδης με τον... «πρόεδρο» γιο του τον Θόδωρο Θεοδωρίδη που όμως τελικά δεν το κατάφερε. Είπε : «Έμαθα ότι η ΑΕΛ κέρδισε μια σημαντική υπόθεση χάρη στον Σοφοκλή Πιλάβιο που όπως και ο Πατρίκ Κομνηνός είναι άνθρωποι που πλέον δένουν μεγάλη πρόσβαση για τις ελληνικές ομάδες στη ΟΥΕΦΑ. Ο γιος μου ανέλαβε εκτελεστικός γραμματέας στην ΟΥΕΦΑ αλλά αυτή τη στιγμή εκτελεί χρέη προέδρου αφού ο Ινφαντίνο έγινε πρόεδρος στη ΦΙΦΑ. Νομίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βγαίνει κερδισμένο με ανθρώπους ικανούς σε καίριες θέσεις».

Ο 81χρονος παράγοντας του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε αν προτιμάει μια Σούπερ Λίγκα με Καλλονή και Πλατανιά αλλά όχι με ΑΕΛ και παράδειγμα την Παναχαϊκή που έχουν κόσμο τόνισε: « Θέλω να είναι η ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα και να το... γράψεις αυτό. Γιατί η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που θα κάνει ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα».

Σχετικά με τα επεισόδια και την διακοπή του αγώνα που έγινε στην αναμέτρηση του κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για το κύπελλο Ελλάδας είπε: « Ο Σαββίδης θα κάνει μια τρύπα στο νερό όσα λεφτά και να βάλει αν δεν μπορέσει να χειραγωγήσει τους φιλάθλους του. Πρέπει να καταλάβει ότι οι φίλαθλοι κάνουν ζημιά στην ομάδα. Δυο φορές διακόπηκε ο αγώνας. Τώρα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Εμείς για να προχωρήσαμε προσπαθήσαμε πολύ να αλλάξουμε τη συμπεριφορά των φιλάθλων γιατί η ΟΥΕΦΑ είναι πολύ αυστηρή».

Η συζήτηση είχε και ΕΠΣΛ με... υπαίτιο τον πρώην πρόεδρο Βησσαρίωνα Αρσενόπουλο που είπε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλα θέματα που δεν έχουν λυθεί. Το πρώτο είναι το γηπεδικό και τα στρέμματα που παραχώρησε ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης στη περιοχή της Τερψιθέας και δεν έγινε το ενωσιακό γήπεδο. Ούτε σήτα δεν μπήκε είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε στα ιατρικά μηχανήματα που υπάρχουν στα ιδιόκτητα γραφεία της ΕΠΣΛ και ακόμα αραχνιάζουν και δεν έχει γίνει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος μίλησε για την ανάγκη εξωστρέφειας της ΕΠΣΛ και διεθνών σχέσεων καθώς επί των ημερών του αποστολή με ερασιτέχνες παίκτες συμμετείχε σε διεθνή διοργάνωση.

Όταν ο παρευρισκόμενος πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Μπασιαγιάννης του είπε αν θα κατέβει στις εκλογές της ΕΠΣΛ δήλωσε... «το σκέφτομαι...».

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΧΙΛΛΕΑ

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων συμφώνησε με τον Σάββα Θεοδωρίδη για ένα φιλικό παιχνίδι στα Φάρσαλα μεταξύ του Αχιλλέα και του Ολυμπιακού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass