ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους

* Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 1ο τουρνουά πόλο «Τ. Μαυρογιάννης – Ι. Μπαλαμπάνης»

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2016 7:49

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Ανδρών – Γυναικών με την επωνυμία «Τάσος Μαυρογιάννης – Ιωάννης Μπαλαμπάνης» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας για να τιμήσει τη μνήμη και τη μακροχρόνια και ανιδιοτελή προσφορά δύο παλαιών μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν στους άνδρες οι ομάδες Νίκη Βόλου, ΟΥΚ Βόλου, Νέοι άνδρες ΠΑΟΚ και ο Ν.Ο. Λάρισας και στις γυναίκες ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Ν.Ο. Λάρισας. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι ομάδες των υποδομών (mini παίδες), ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου, ΝΕ Λάρισας και Ν.Ο. Λάρισας παρουσίασαν αγώνες επιδείξεων.

Έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια με τους προπονητές να τεστάρουν τις ομάδες τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στις κατηγορίες Α2 Αντρών και Γυναικών στις οποίες θα συμμετάσχει και ο Ν.Ο.Λ.

Ειδικά για την ομάδα ανδρών του ΝΟΛ ήταν μια πολύ καλή πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 σε λίγες ημέρες με τον προπονητή Κ. Ζουμπουλιά να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και να βλέπει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της ομάδος.

Στις γυναίκες, ο προπονητής Γ. Ευαγγελός βλέποντας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, την ομάδα ολόκληρη χωρίς απουσίες και ειδικά στα παιχνίδια με τον Ηρακλή (έναν αντίπαλο δυνατό που έπαιζε στην Α1) έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας ενόψει του ιδιαίτερα απαιτητικού φετινού πρωταθλήματος της Α2.

Τέλος στους μικρούς αθλητές των ομάδων δόθηκε η δυνατότητα να χαρούν το παιχνίδι και να αποκτήσουν εμπειρίες, καθώς σε λίγο καιρό θα έχουν τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. ευχαριστεί για την ομαλή διεξαγωγή και τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης, όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass