Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΣΛ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗ-ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Γ. Ζαφειρούδης: «Ήρθα εδώ για να κερδίζουμε»

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:26

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Ζαφειρούδη διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση του Γυμναστικού, ενόψει του δύσκολου αγώνα στο Αγρίνιο την ερχόμενη Κυριακή. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» είχε την πρώτη του επαφή-γνωριμία με τους παίκτες της λαρισινής ομάδας και δήλωσε ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εικόνα από τη λειτουργία της ομάδας είναι παραπάνω από ενθαρρυντική για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του στην «Ε» και τόνισε ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης ανάμεσα στις δύο λαρισινές ομάδες –αφού όπως είπε η 1η θέση έχει ήδη κριθεί-, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήρθα εδώ για να κερδίζουμε».

Όπως επισήμανε ο νέος τεχνικός του Γυμναστικού «οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Αν και δεν είχα την ευκαιρία να δουλέψω με κάποια από τα παιδιά, τους περισσότερους τους γνωρίζω.

Νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής και σ’ αυτή τη λογική θα μπούμε με τους παίκτες. Τα όνειρα και οι σχεδιασμοί γίνονται στην αρχή της χρονιάς. Αυτήν την περίοδο θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και η σκέψη μας θα είναι το αγώι να ξυπνήσει τον αγωγιάτη.

Αυτό σημαίνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάμε να καταλήξουμε εκεί που θέλει η διοίκηση και είναι κάτι που το θέλει από την αρχή της χρονιάς. Ουσιαστικά μιλάμε για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Δεν υπάρχει νομίζω η 1η θέση στην περίοδο του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε και σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αίολος Αστακού. Θα είναι μία από τις δύο λαρισινές ομάδες. Δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος».

-Δύσκολος στόχος;

«Βέβαια γιατί ήδη έχουμε την ήττα από την ΑΕΛ στο γήπεδό μας, αλλά εγώ ήρθα εδώ για να κερδίζουμε».

-Για την ομάδα του ΓΣΛ που επέστρεψε στο προσκήνιο…

«Είχα ακούσει μόνο λόγια, αλλά βλέπω ότι είναι κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον εξωαγωνιστικά γιατί για τα αγωνιστικά δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη επειδή είναι η πρώτη προπόνηση που κάνω. Απλά ξέρω κάποια από τα παιδιά σαν αντιπάλους. Η εικόνα που έχω για το πως λειτουργεί η ομάδα είναι παραπάνω από ενθαρρυντική για τα δεδομένα που επικρατούν στο μπάσκετ. Σκεφτείτε ότι ήμουν σε μία πόλη όπως η Θεσσαλονίκη που ταλαιπωρείται. Σχεδόν δεν υπάρχει μπασκετικά πλέον.

-Πώς βλέπετε την εξέλιξη του πρωταθλήματος;

«Νομίζω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Για τη 2η θέση ανάμεσα στις δύο ομάδες της Λάρισας και για τη μία θέση (την τέταρτη) που βλέπω ότι παίζεται για τις ομάδες που θα υποβιβασθούν. Έχει κριθεί η πρωταθλήτρια.

Εμείς είμαστε στην ευτυχή θέση να μην ανήκουμε στο γκρουπ των αδιάφορων. Έχουμε ένα στόχο. Θέλουμε να βγούμε δεύτεροι. Ο στόχος λοιπόν θα μας κρατήσει μέχρι το τέλος. Το μόνο που θέλω από τα παιδιά –και αυτό τους το είπα σήμερα- είναι να είμαστε όλοι μαζί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass