ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Έκοψαν πίτα οι προπονητές ποδοσφαίρου

*Έντονο ενδιαφέρον από πολλά μέλη του ΣΠΠΛ για συμπαράσταση και άμεση κινητοποίηση υπέρ των στόχων του SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ.

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:25

 

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συνδέσμου κ. Αθ. Μπάρδα ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο και το έργο των προπονητών και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Ακολούθησε η βράβευση δύο προπονητών μελών του ΣΠΠΛ των κ. Γιάννη Μπαλοδήμου και Άρη Πατσή, ενώ με μία ειδική βράβευση τιμήθηκε η μνήμη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μόρα (την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του Γιάννης Μόρας) σε ένδειξη συμπαράστασης του Συνδέσμου στο κοινωνικό έργο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείου SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ (Μαζί Οραματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση μίλησε η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ. κ. Λιάνα Χαμαλίδου, η οποία αναφέρθηκε στους σκοπούς και στόχους του νεοϊδρυθέντος συλλόγου, προκειμένου να πεισθεί η κοινωνία μας για τη μεγάλη αναγκαιότητα της εθελοντικής προσφοράς όπως η ορθή ενημέρωση και επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών, η παροχή κοινωνικής φροντίδας, βοήθειας και στήριξης σε παιδιά/εφήβους και τις οικογένειές τους, ανεξάρτητα από εθνικότητα ή θρησκεία, που νοσούν ή νοσηλεύονται πάσχοντα από λευχαιμία, η δημιουργία ομάδων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών/εφήβων/ατόμων και των οικογενειών τους, η ενημέρωση του κοινού και των εθελοντών, σε θέματα που έχουν σχέση με τη λευχαιμία καθώς και τους τρόπους και μεθόδους αντιμετώπισης της νόσου, την εξέλιξη των ιατρικών μεθόδων αντιμετώπισης της κ.ά.

Από την πλευρά των μελών του ΣΠΠΛ το ενδιαφέρον ήταν έντονο, πολλοί εκ των οποίων δήλωσαν εμπράκτως τη συμπαράσταση υπέρ των στόχων του κοινωφελούς συλλόγου και εγγράφηκαν στην ελληνική και παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Τυχερός για τη φετινή χρονιά ήταν ο προπονητής Γιάννης Τσαλάγγας που βρήκε το φλουρί, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ κ. Κυριακού, το μέλος της Ε.Ο.Ε. κ. Στουκογεώργος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λιούπας, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, κ. Παραφέστας ο πρόεδρος των παλαιμάχων ΣΕΠΛ κ. Γαραζανάκης κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass