Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας) Με την αθρόα, συγκινητική και ανιδιοτελή προσέλευσή τους, οι εθελοντές αιμοδότες έστειλαν από τον Αμπελώνα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προχθές, στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, στην 108η εθελοντική αιμοδοσία, που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Στέλιου Καφφέ, μέλους του Συλλόγου «Η Ελπίδα». Παράλληλα, στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η άλλη μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου «Η Ελπίδα» για την υποδοχή της φλόγας της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στον Αμπελώνα. Τη φλόγα οδήγησαν από την είσοδο της πόλης μέχρι την Κεντρική πλατεία εθελοντές λαμπαδηδρόμοι, μαθητές και μαθήτριες των 1ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου Αμπελώνα, αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου και του Αμπελωνιακού, και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τυρνάβου, όπου έλαβε χώρα μία μικρή και λιτή, αλλά ζεστή τελετή, για την υποδοχή της και το άναμμα του βωμού. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιαννόπουλος Γιάννης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες λαμπαδηδρόμους και όλους τους παρευρισκόμενους, στο άναμμα του βωμού, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας Λήδας-Μαρίας Μανθοπούλου, η οποία, όπως είπε, αγωνίζεται για τη ζωή. Ο πρόεδρος τιμώντας τη Λήδα τής απένειμε εκ μέρους του Συλλόγου τιμής ένεκεν τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. Η ίδια ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρόσκληση και για τη βράβευση που της έγινε. Παράλληλα, ο σύλλογος βράβευσε για τη σημαντική συμβολή στην επιτυχία της Λήδας και την προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη. Την εκδήλωση χαιρέτησαν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Ευάγγελος Αποστόλου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου κ. Ευγενία Μαμανού, η κ. Ειρήνη Μάνη, μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, καθώς και ο διευθυντής της Ν.Υ. Λάρισας κ. Ναούμ (Μάκης) Σταμπουλζής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ακόμα, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τυρνάβου κ. Διαμάντω Μπάσμπα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλουμε» κ. Αμάρι Σάμερ-Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Δημήτριος Θεοχαρίδης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, η πρώην συντονίστρια-διευθύντρια της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας κ. Μαίρη Χατζητάκη, ο επίτιμος πρόεδρος της «Ελπίδας» κ. Απόστολος Παπαϊωάννου κα εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2024 15:44

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)
Με την αθρόα, συγκινητική και ανιδιοτελή προσέλευσή τους, οι εθελοντές αιμοδότες έστειλαν από τον Αμπελώνα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προχθές, στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, στην 108η εθελοντική αιμοδοσία, που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Στέλιου Καφφέ, μέλους του Συλλόγου «Η Ελπίδα».


Παράλληλα, στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η άλλη μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου «Η Ελπίδα» για την υποδοχή της φλόγας της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στον Αμπελώνα.
Τη φλόγα οδήγησαν από την είσοδο της πόλης μέχρι την Κεντρική πλατεία εθελοντές λαμπαδηδρόμοι, μαθητές και μαθήτριες των 1ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου Αμπελώνα, αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου και του Αμπελωνιακού, και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τυρνάβου, όπου έλαβε χώρα μία μικρή και λιτή, αλλά ζεστή τελετή, για την υποδοχή της και το άναμμα του βωμού.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιαννόπουλος Γιάννης,  ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες λαμπαδηδρόμους και όλους τους παρευρισκόμενους, στο άναμμα του βωμού, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας Λήδας-Μαρίας Μανθοπούλου, η οποία, όπως είπε, αγωνίζεται για τη ζωή.
Ο πρόεδρος τιμώντας τη Λήδα τής απένειμε εκ μέρους του Συλλόγου τιμής ένεκεν τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. Η ίδια ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρόσκληση και για τη βράβευση που της έγινε. Παράλληλα, ο σύλλογος βράβευσε για τη σημαντική συμβολή στην επιτυχία της Λήδας και την προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Ευάγγελος Αποστόλου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου κ. Ευγενία Μαμανού, η κ. Ειρήνη Μάνη, μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, καθώς και ο διευθυντής της Ν.Υ. Λάρισας κ. Ναούμ (Μάκης) Σταμπουλζής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ακόμα, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τυρνάβου κ. Διαμάντω Μπάσμπα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλουμε» κ. Αμάρι Σάμερ-Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Δημήτριος Θεοχαρίδης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, η πρώην συντονίστρια-διευθύντρια της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας κ. Μαίρη Χατζητάκη, ο επίτιμος πρόεδρος της «Ελπίδας» κ. Απόστολος Παπαϊωάννου κα εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass