Στο πλευρό των αγροτών

* Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2024 13:50

Τους αγώνες των αγροτών και των κτηνοτρόφων χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας «την κοροϊδία της κυβέρνησης και απευθύνοντας κάλεσμα να δυναμώσει η οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «για μια φορά ακόμη είμαστε δίπλα και μαζί με τους αγωνιζόμενους αγρότες ενάντια στην κυβερνητική κοροϊδία, των αποζημιώσεων - ψίχουλα του νέου υπουργού και της κυβέρνησής του, για τις καταστροφές του «Ντάνιελ».
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών για να σώσουν τη γη και το εισόδημά τους, για να παραμείνουν στον τόπο τους. Ο αγώνας των αγροτών μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες τους είναι μονόδρομος γιατί απέναντί τους βρίσκεται ένα εχθρικό κράτος.
Μόνο ο οργανωμένος αγώνας, που αμφισβητεί και συγκρούεται με αυτήν την πολιτική, την κυβέρνηση, την ΕΕ και τα κόμματά της, μπορεί να φέρει αποτελέσματα, ανάσες ανακούφισης. Σωτήρες δεν υπάρχουν.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής έχουν το δίκιο με το μέρος τους, μπορούν να τα καταφέρουν. Με παρακαταθήκη τους μεγάλους αγώνες που δόθηκαν τον χειμώνα, την ισχυροποίηση Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών, μπορεί να δοθεί και σήμερα η μάχη για την επιβίωση, για αξιοπρεπές εισόδημα για τον αγρότη και την οικογένειά του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass