ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Προχωρά η δημιουργία Γαλακτοκομικής Σχολής

* Επίσκεψη εργασίας από τον διευθυντή του ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα»

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 22:00

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και οι επαφές για τη δημιουργία και λειτουργία Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα.

Επίσκεψη εργασίας στην Ελασσόνα, που δρομολογεί εξελίξεις στο όλο θέμα, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον διευθυντή Αγροτικής Εκπαίδευσης του ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Παναγ. Σκοτειδάκη, που συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, στον χώρο των παλαιών Σφαγείων της Ελασσόνας (…βρίσκεται αρκετά κοντά στον Σταθμό του ΚΤΕΛ), εκεί που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η Γαλακτοκομική Σχολή.

Η κουβέντα και η συζήτηση είχε να κάνει με το χρονοδιάγραμμα των αμέσως επόμενων κινήσεων για το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ αναλύθηκε διεξοδικά το πλάνο λειτουργίας της σχολής, που αποτελεί χρόνιο αίτημα των φορέων της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια της συνάντησης – σύσκεψης επαναβεβαιώθηκε και πάλι η αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τους Οργανισμούς του με τον Δήμο Ελασσόνας.

Παρόντες ήταν ακόμα η κτηνίατρος του ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Εριφύλλη Ροινιώτη, η Ελασσονίτισσα διευθύντρια της Αβερωφείου Σχολής Λάρισας κ. Μαρία Κλεισιάρη - Μπουζούκη και ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γκουτζουρέλας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass