Στρατηγική ήττα ΣΥΡΙΖΑ – Πατριωτική νίκη ΝΔ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 16:32

Η 26η Μαΐου αποτελεί και επίσημα σημείο καμπής για την πολιτική ζωή του τόπου. Η συντριπτική, ιστορική διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά κομματική νίκη.

Είναι νίκη απέναντι στον λαϊκισμό και στον εκχυδαϊσμό του δημόσιου λόγου. Είναι νίκη μιας κοινωνίας που ασφυκτιά με τη μετριότητα και θέλει να ξανανιώσει υπερήφανη. Και είναι μία νίκη που ανήκει ολοκληρωτικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην επιμονή του για μια Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες. Στο μήνυμα που ευαγγελίστηκε για μία καλύτερη Ελλάδα που Αξίζουμε και Μπορούμε. Τα θερμότερά μου συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη, τόσο στα κεντρικά του κόμματος όσο και σε όλη την Ελλάδα για τον άνευ προηγούμενου αγώνα τους. Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες Ευρωβουλευτές, οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα από τα ποιοτικότερα ψηφοδέλτια του κόμματος, με νέους και αξιόλογους ανθρώπους! Συγχαρητήρια στους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδίως στον δικό μας Κώστα Αγοραστό! Βέβαια, η πρώτη μάχη κερδήθηκε μεν, αλλά ο αγώνας ακόμα δεν τελείωσε. Η πιο κρίσιμη μάχη είναι ακόμα μπροστά μας και απαιτεί καθολική συστράτευση των έμπειρων στελεχών και της νέας γενιάς. Στην τελική και πιο κρίσιμη μάχη ας δώσουμε όλοι δυναμικό «παρών»! Με συνέπεια, δουλειά και σύνεση.

Από την Αθηνά Σιαφαρίκα, δικηγόρο, (LLM Oxford, υπ. διδάκτορα), πολιτικό στέλεχος της ΝΔ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass