Να και η Ρότσιλντ…

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 15:25

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για τον ορισμό της εταιρίας Ρότσιλντ ως χρηματοοικονομικού σύμβουλου της ελληνικής κυβέρνησης, με συνολική αμοιβή 3.198.000 ευρώ.

 Στα "έχοντας υπόψη" όμως δεν περιλαμβάνεται και το "ταξίδι του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στο Παρίσι (η στάση που έκανε κατά την επιστροφή του από άλλο ταξίδι, για να παίξουν δήθεν τα παιδιά του στην Ντίσνεϋλαντ)", που είναι το σημαντικότερο από τους νόμους και τις διατάξεις που αναφέρονται.

Δηλαδή, ενεργεί ο επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας όπως θέλει, νόμιμα-παράνομα-αυθαίρετα και ύστερα η ενέργεια και η συμφωνία (συμφέρουσα- ασύμφορη) "ντύνεται" με ένα μανδύα νομιμότητας με τους νόμους που αναφέρονται στα "έχοντας υπόψη". Αυτά για τους έχοντες αυταπάτες για την ποιότητα του "δημοκρατικού" πολιτεύματός μας.

Ας προσεχθεί ότι η απόφαση έχει υπογραφεί στις 2 Μαρτίου και δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου, δύο και μισό μήνες μετά. Για τους δύσπιστους, ότι δεν έχει σχέση η στάση στο Παρίσι με την απόφαση αυτή, η αναγραφόμενη επωνυμία της εταιρίας είναι "Rothschild & Cie", όπου το "Cie" είναι σύντμηση του γαλλικού "Companie".

Του Κώστα Μεζάρη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass