ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προτείνουμε και προωθούμε λύσεις σε προβλήματα…

Δημοσίευση: 09 Νοε 2016 15:45

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Στο διάστημα των δύο χρόνων της θητείας της 4ης δημοτικής κοινότητας Λάρισας, πάρα πολλά αιτήματα δημοτών προωθήθηκαν και δια της προέδρου της κας Ευαγγελίας Αργυροπούλου, προς επίλυση από τις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου και τις αρμόδιες αντιδημαρχίες, στα πλαίσια του τεχνικού και επιχειρησιακού προγράμματος του 2017.

Θέματα όπως: μικροεπισκευές, συντηρήσεις παιδικών χαρών, πλατειών και αξιοποιήσεις δημοτικών χώρων, του πρασίνου και οικοπέδων για ανέγερση παιδικών σταθμών, για προεγκρίσεις λειτουργίας νέων καταστημάτων και προτάσεις ονοματοδοσίας νέων οδών και άλλων χρόνιων προβλημάτων της Κοινότητας, και όχι μόνο που απαιτούν άμεσες λύσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα επιλυθούν ή και θα υλοποιηθούν εντός του 2017 από τις αρμόδιες Δημοτικές υπηρεσίες. Πώς όμως;

Πρόταση της Δημοτικής Κοινότητάς μας, η οποία δεν είναι δυνατόν ν’ αναδείξει όλα τα προβλήματά των πολιτών, είναι να παρακαλούμε τους δημότες της Κοινότητας να συνδράμουν στην προώθηση των αιτημάτων τους, κατά κανόνα για προβλήματα στους δρόμους των σπιτιών της γειτονιάς τους, όπως: Τσιμεντοστρώσεις σε λακκούβες, κόψιμο αγριόχορτων και κλαδιών, αντικατάσταση φθαρμένων κάδων, έλλειψη κρασπεδόρειθρων, καθισμάτων πλατειών, απομάκρυνση μπάζων, καμένων λαμπτήρων, χαλικοστρώσεις, τοποθέτηση στύλων ΔΕΗ, προβλημάτων με τη ΔΕΥΑΛ και άλλα αιτήματα.

Όλα τα παραπάνω δεν επιλύονται με τα αυθαίρετα «συμπεράσματα» και δήθεν «κρίσεις» κατηγορώντας άδικα την δημοτική αρχή, λέγοντας: «Να μωρέ πήγα τόσες φορές στη Δημαρχία μέχρι τώρα ή και τηλεφώνησα, αλλά τίποτα δεν έγινε. Τίποτα δε κάνει κι αυτός ο Δήμαρχος!»

Μα τις ενέργειες δεν τις κάνει ο Δήμαρχος, αλλά οι υπηρεσίες του Δήμου με τους αρμόδιους αντιδήμαρχους, που κάνουν ότι είναι δυνατόν, παρά τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό που φτάνει να έχει μόνο μισούς, από τους χρειαζόμενους Προτείνουμε εκεί σαν 4η Δημοτική Κοινότητα για τους δημότες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ν’ απευθύνονται τηλεφωνικά στη γραμματεία της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και στο τηλέφωνο (2410 623452), ή και καλύτερα να προσέρχονται αυτοπροσώπως και να υποβάλλουν το αίτημά τους στο γραφείο της Κοινότητας που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας αρ. 28 (περιοχή Ανθούπολη), από ώρα 8-2 μ.μ.

Έτσι θα προωθούνται προς επίλυση και θα υλοποιούνται με λύσεις τα προβλήματα των δημοτών μας, απευθυνόμενοι μέσω της Κοινότητάς μας στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, αφού τα περισσότερα τουλάχιστον αιτήματα που υποβάλαμε τουλάχιστον μέχρι τώρα, επιλύθηκαν τα περισσότερα.

* Απόστολος Β. Ρούντος, δάσκαλος, σύμβουλος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass