Επείγουσα η ανάγκη πρόσληψης γιατρών

Για τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που νοσηλεύει 400 ασθενείς ετησίως

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2019 16:40

Επείγουσα χαρακτηρίζεται η ανάγκη κάλυψης θέσεων ιατρών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Όπως τόνισε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Απ. Κομνός, μιλώντας στην ετήσια χοροεσπερίδα του Σωματείου Φίλων της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου, που έγινε προχθές βράδυ στο κέντρο "Βερσαλίες", «η προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού πρέπει να γίνει άμεσα».

Η εκδήλωση άνοιξε με τον πρόεδρο του Σωματείου, Γ. Φακή απευθύνοντας χαιρετισμό, να αναφέρεται στους σκοπούς του συλλόγου σημειώνοντας επίσης το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων.

Στη λειτουργία της ΜΕΘ αλλά και της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας αναφέρθηκε ο κ. Κομνός σημειώνοντας ότι «στις 16 συνολικά κλίνες νοσηλεύονται 400 ασθενείς τον χρόνο. Είναι δύο Μονάδες που λειτουργούν με 7 γιατρούς όταν σε άλλα νοσοκομεία υπηρετούν περισσότεροι από 16 γιατροί.

Το ιατρικό δυναμικό θα αποδυναμωθεί περισσότερο καθώς δύο γιατροί θα εργάζονται πλέον στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, οπότε η προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού πρέπει να γίνει άμεσα» τόνισε ο κ. Κομνός.

Με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννη απευθύνοντας χαιρετισμό να τονίζει την ανάγκη παρέμβασης στην πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας προκειμένου να προκηρυχθούν θέσεις ιατρών. Ο αντιπεριφερειάρχης Βασ. Πινακάς τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών σε ιατρούς. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Χρ. Κέλλας, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Ν. Αντωνίου, οι αντιδήμαρχοι Δημ. Δεληγιάννης και Δημ. Μαβίδης, ο πρόεδρος του ΙΣΛ Ντ. Γιαννακόπουλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ρένα Καραλαριώτου και Παν. Γούλας, ο διοικητής του ΓΝΛ Δ. Λιόλιος, η πρόεδρος του ΔΣΛ Νικολέττα Μπασδέκη, ο πρώην νομάρχης Λ. Κατσαρός, εκπρόσωποι φορέων, γιατροί και αρκετοί Λαρισαίοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass