«Αυλαία» για το πολιτιστικό τριήμερο της «Ξηροκρανιάς»

ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2019 16:00

Ξεκίνησε χθες το πολιτιστικό τριήμερο του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων «Η Ξηροκρανιά». Το τριήμερο άνοιξε με τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, γλυπτών και κοσμημάτων που γίνεται στον χώρο του Συλλόγου (Καραθάνου 33).

Σήμερα η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.

Αύριο στις 7 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων του Παύλου Λάλου «ΛΥΘΡΟΣ ή Τα κατά Λαπίθας πάθη» (ποιητική σύνθεση) και «ΠΙΝΟΚΙΟ από ξύλο;» (θεατρική διασκευή), καθώς και το ετήσιο πολιτιστικό περιοδικό «Αντι.δωρο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑΣ». Συμμετέχει το ΠΟΚΕΛ, Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας. Στην παρουσίαση θα είναι η Χρύσα Μαστοροδήμου (εκπαιδευτικός- ποιήτρια), ο Αργύρης Γιουρούκης (εκπαιδευτικός- πρόεδρος ΠΟΚΕΛ) και η Αγάπη Σπαθάρα (με απαγγελία). Ο Παύλος Λάλος θα παρουσιάσει σύντομα το περιοδικό Αντι.δωρο που πρωτοκυκλοφόρησε το 1992 και διανέμεται δωρεάν. Επίσης θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Βασίλειου Πορνάρα «Τα βιώματά μου σε… στίχους», από τον εκδότη του Θεσσαλικού Ημερολογίου Κώστα Σπανού.

Στις 8 μ.μ. η Χορωδία θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα -και όχι μόνο- τραγούδια, ενώ η βραδιά θα κλείσει με χορούς από το παιδικό χορευτικό του Συλλόγου. Στο τέλος θα προσφερθούν τοπικά εδέσματα σε όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass