ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ

* Την Κυριακή η ανακοίνωση του ολοκληρωμένου προγράμματος

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 16:22

Από το Ειδικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων θα ξεκινήσουν μεθαύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.


Η δημοτική αρχή επέλεξε τη συγκεκριμένη δομή ως «αφετηρία» των εκδηλώσεων με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, έχοντας σκοπό να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας για τα θέματα αναπηρίας, διαφορετικότητας και δικαιωμάτων, την ανάδειξη της φωνής και την ενδυνάμωση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και την προώθηση ενταξιακών πρακτικών και μίας κουλτούρας αλληλεγγύης και αποδοχής της διαφορετικότητας.  
Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλελέρ που έχει τον τίτλο «Ο Άγιος Βασίλης πάει παντού» θα γίνει από τον δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο μεθαύριο Κυριακή στις 6 το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Νίκαιας πριν από την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης που θα γίνει στην κεντρική πλατεία.
Μέχρι την ανακοίνωση του ολοκληρωμένου προγράμματος θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις: Το τροχήλατο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή το Ειδικό Σχολείο και το Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και το Μαυροβούνι στις 6 το απόγευμα. Αύριο Σάββατο θα βρίσκεται στη Μεσοράχη από τις 9.30 έως 11.30 το πρωί, στον Άγιο Γεώργιο από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι και στους Αγίους Αναργύρους στις 4.30 το μεσημέρι. Τέλος, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί θα βρίσκεται στη Νίκαια.
Η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε περιοχές του Δήμου θα γίνουν αύριο Σάββατο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στους Αγίους Αναργύρους στις 6:30 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Bad Monkeys, στο Αχίλλειο στις 4:30 το μεσημέρι, στο Κιλελέρ στις 5:30 και στο Αρμένιο στις 6:30 το απόγευμα, παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου.
Την ίδια ημέρα, στην κεντρική εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νίκαια, στις 6:30 το απόγευμα, θα εμφανιστεί η χορωδία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους μαθητές του Γυμνασίου Νίκαιας και η γιορτή θα κλείσει με ένα μουσικό ταξίδι από την ορχήστρα του Ντίνου Καραποστόλου και της Δάφνης Χατζηδάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass