ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Με Μιχάλη Χατζηγιάννη το άναμμα του δέντρου

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 15:22

Με το καθιερωμένο άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει φέτος ο Δήμος Λαρισαίων. Την εκδήλωση θα ανοίξει η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου. Η Φιλαρμονική θα ξεκινήσει από τον Μύλο του Παππά, θα περάσει από δρόμους και πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου, για να καταλήξει στην πλατεία με μελωδίες στο κλίμα των ημερών.


Στη συνέχεια, ο δήμαρχος θα απευθύνει ευχές, θα αναφερθεί στις εκδηλώσεις και θα αρχίσει η γιορτή που θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία του δημοφιλούς ερμηνευτή και συνθέτη Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με αγαπημένες στιγμές. «Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», μέχρι την καινούρια του δουλειά που βρίσκεται στα σκαριά σε συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου – από την οποία ήδη έχουμε ακούσει τρία τραγούδια με πιο πρόσφατο το υπέροχο «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» που ερμηνεύει μαζί με την Δήμητρα Γαλάνη.
Μαζί του σε μια έκτακτη συμμετοχή, ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς. Συνοδεύουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσονας Μαυρογεώργος (ακουστική - ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass