ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΡΓΚΕΝ ΜΠΑΝΣΕΡΟΥΣ

Μικροί ντετέκτιβ κατέκλυσαν το ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 16:03

Στο ασφυκτικά γεμάτο, από τους μικρούς θαυμαστές του ντετέκτιβ Κλουζ, θέατρο ΟΥΗΛ έγινε χθες η παρουσίαση του νέου βιβλίου της σειράς μυστηρίου του συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους με τίτλο «Η πίπα του Σέρλοκ».


Ο συγγραφέας, τον οποίο τα παιδιά λατρεύουν, βρέθηκε για πρώτη φορά στη Λάρισα και δήλωσε ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου, έπαιξε με τα παιδιά, δέχθηκε ερωτήσεις και υπομονετικά υπέγραψε τα βιβλία τους και μίλησε μαζί τους για τον ήρωά του τον κύριο Κλουζ.
Ο κ. Μπανσέρους δήλωσε συγκινημένος από την τεράστια απήχηση που γνωρίζουν τα βιβλία του στη χώρα μας - τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός η σειρά 26 τίτλων έχει πουλήσει περισσότερα από 300.000 αντίτυπα στην Ελλάδα και ότι το νέο του βιβλίο κυκλοφόρησε πρώτα στη χώρα μας και κατόπιν στη Γερμανία. «Έχω έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα, όμως δεν γνώριζα την ύπαρξη της Λάρισας και είμαι πολύ χαρούμενος που την επισκέφθηκα» σημείωσε.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και παιδιά από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον διάσημο δημιουργό αλλά και να λάβουν από ένα κίτρινο ντετεκτιβικό καπέλο του αγαπημένου ήρωα. Την εκδήλωση συντόνισε η παιδαγωγός και εμψυχώτρια Μαριάντζελα Τσοπέλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass