ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

«Πέπλο» χριστουγεννιάτικης μαγείας στη Λάρισα

*Στις 4 Δεκεμβρίου ανάβει το δέντρο της πόλης με συναυλία Χατζηγιάννη *Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 22:40 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Δεκ 2017 14:16

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη λειτουργίας του πολυσυζητημένου Πάρκου των Ευχών, έχει ξεκινήσει.

Ο Δήμος «φουλάρει τις μηχανές» του ώστε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, το παραμυθένιο πάρκο του να ανοίξει τις πύλες του στους επισκέπτες. Παρά τα τερτίπια του καιρού, η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα και οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Το μεγαλύτερο έργο του Πάρκου των Ευχών, που είναι το παγοδρόμιο 600 τετραγωνικών μέτρων που θα λειτουργήσει μέσα στη λίμνη είναι σχεδόν έτοιμο και μάλιστα αύριο Τετάρτη η λίμνη θα γεμίσει με νερό. Το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τόσο μέσα στην πόλη όσο και στο Πάρκο των Ευχών, αλλά και πληροφορίες για την εξέλιξη των εργασιών στο Αλκαζάρ, δόθηκαν χθες σε συνέντευξη Τύπου από τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Πάνο Σάπκα και τον αντιδήμαρχο Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτη Νταή.

Για ένα μεγαλόπνοο σχέδιο με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία των πολιτών της περιφερειακής ενότητας Λάρισας και την προσέλκυση τουριστών, έκανε λόγο ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης, αναφερόμενος στο Πάρκο των Ευχών. «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σχεδιάσαμε εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες που θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη της Λάρισας, από το κέντρο της μέχρι και το Αλκαζάρ. Η λειτουργία του Πάρκου των Ευχών είναι μια τεράστια και υπέροχη προσπάθεια και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Τα μηνύματα που δεχόμαστε από παντού είναι ενθαρρυντικά. Το εύκολο για εμάς θα ήταν να το παραχωρήσουμε σε έναν ιδιώτη όπως συνέβη στη Σκεπαστή στη Νεάπολη πριν λίγα χρόνια. Όμως η δημοτική αρχή θέλησε να έχει εκείνη την επιλογή και να αποφασίζει για την ποιότητα των εκδηλώσεων που θα προσφέρει στον κόσμο και φυσικά να μπορεί ο κόσμος να έχει δωρεάν πρόσβαση» επισήμανε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το Πάρκο των Ευχών είναι μια ενέργεια με προοπτική για το μέλλον, γι’ αυτό και κάθε χρόνο στόχος θα είναι να γίνεται ακόμη καλύτερο.

Αναφερόμενος στο επίμαχο θέμα της λειτουργίας του λούνα παρκ, για το οποίο η δημοτική αρχή δέχθηκε τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τη ματαίωση της δεύτερης δημοπρασίας, ο δήμαρχος για ακόμη μια φορά, απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων ξεκαθάρισε ότι όλα έγιναν νόμιμα. «Αφήνουμε τα κακόβουλα και προχωράμε. Η στάση τους ερμηνεύτηκε ως στάση υπονόμευσης του Πάρκου των Ευχών. Ευτυχώς, ο κόσμος το στηρίζει και καθημερινά δεχόμαστε πληθώρα τηλεφωνημάτων ενθάρρυνσης και υποστήριξης» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, η Λάρισα ανοίγει την αυλαία τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας με το καθιερωμένο Άναμμα Φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και μια μεγάλη συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θανάση Αλευρά.

Το Πάρκο των Ευχών θα ανοίξει τις πόρτες του στις 8 Δεκεμβρίου, αλλά το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα ο δήμαρχος Λαρισαίων θα κηρύξει και επίσημα την έναρξή του, παραδίδοντας το Κλειδί του Πάρκου στον Άγιο Βασίλη. Θα ακολουθήσει συναυλία με Μύρωνα Στρατή και Μαλού. Επίσης φέτος, το Παραδοσιακό Χωριό θα λειτουργήσει από 14 έως 21 Δεκεμβρίου, ενώ η αλλαγή του χρόνου θα γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη στον Λόφο του Φρουρίου, με συναυλία του συγκροτήματος «Koza Mostra».

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας, αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τονίζοντας ότι καλύπτει όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, για να έχει το Πάρκο των Ευχών εκτός από εμφάνιση και ψυχή.

«Για την υλοποίησή του, ενεργοποιήσαμε τις δομές μας (Πινακοθήκη, Ωδείο, Λέσχες Πολιτισμού, ΚΔΑΠ, Λαογραφικό Μουσείο, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Τιριτόμπα κλπ), συνεργαστήκαμε, όπως κάνουμε πάντα, με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς (ιδιωτικά ωδεία, Μουσικό Σχολείο, δημιουργικά και θεατρικά εργαστήρια κοκ), με το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό (τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές, εικαστικούς), ενώ επιλέξαμε εξαιρετικές μετακλήσεις για πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Για ένα μήνα, όποιος επισκεφθεί το Πάρκο των Ευχών, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μοναδικές στιγμές χαράς στο πνεύμα της γιορτής, να παρακολουθήσει ή να συμμετέχει σε μουσικοχορευτικά δρώμενα, συναυλίες, παιχνίδια και κεράσματα, face painting, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις, τσίρκο δρόμου, σόου με σαπουνόφουσκες, παραμυθοαφηγήσεις. Είναι γεγονός. Τα φετινά Χριστούγεννα στη Λάρισα θα είναι διαφορετικά.

Δεν είναι όμως, μόνο το Πάρκο των Ευχών. Σε όλη την πόλη θα συμβαίνουν όμορφα πράγματα. Οι μουσικές του δρόμου θα συνεχιστούν. Στο εμπορικό κέντρο της πόλης, σε πολυσύχναστα σημεία, σε πεζόδρομους και πλατείες. Όπως και οι εκδηλώσεις σε Μύλο και ΟΥΗΛ. Μέσα στα Χριστούγεννα θα κάνει πρεμιέρα το Θεσσαλικό Θέατρο με ένα έργο που έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος «Το κτήμα» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Και στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας σχεδόν κάθε μέρα θα γίνονται συναυλίες (π.χ. 9 και 10 Δεκεμβρίου συναυλία “So this is Xmas” με την Indonnation, 18 Δεκεμβρίου «Ερωτόκριτος» μια παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε σύνθεση του Λαρισαίου Δημήτρη Μαραμή, 23 Δεκεμβρίου χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Μικτή χορωδία)» επισήμανε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας ότι η ζωή είναι αγώνας, υποχρεώσεις, ευθύνες, αλλά είναι και γιορτή, είναι και χαρά, είναι και μαγεία. Κι έχουμε όλοι δικαίωμα να γιορτάσουμε.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Οικονομίας κ. Π. Νταής, αναφέρθηκε στο θέμα των εργασιών στο Πάρκο των Ευχών, τονίζοντας ότι συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς παρά τα τερτίπια του καιρού. «Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο των εργασιών. Για μας ήταν ένα μεγάλο στοίχημα να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες των υποδομών. Ο καιρός δεν μας βοήθησε αλλά αυτό δεν μας πτόησε. Οι υπηρεσίες του Δήμου μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια σειρά ενεργειών που γίνονται για την πόλη και τους πολίτες της. Μέχρι σήμερα, η πόλη δεν είχε δείξει κάτι οργανωμένο σε αυτό τον τομέα. Πλέον έντυπα τουριστικών γραφείων έχουν τη Λάρισα και το Πάρκο των Ευχών ως προορισμό. Η ανταπόκριση φάνηκε και από την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε το περίπτερό μας στην έκθεση Philoxenia. Την Τετάρτη ολοκληρώνεται το παγοδρόμιο και μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα είμαστε καθόλα έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο» σημείωσε μεταξύ άλλων. Για τη λειτουργία του λούνα παρκ ανέφερε ότι μπήκε πλαφόν και το εισιτήριο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 3 ευρώ, για το παγοδρόμιο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 8 ευρώ την ώρα ενώ για την εστίαση, η φιλοσοφία και των καταστηματαρχών που συμμετέχουν είναι να κινηθούν σε λογικά πλαίσια.

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4.12.2017

20:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Άναμμα Φώτων», συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη και Θανάση Αλευρά, Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΩΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.2017

20:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

«Μουσικές στο Δρόμο» Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΩΛ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12.2017

19:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Μουσικές στο Δρόμο» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.12.2017

20:30 ΔΩΛ- Ο συναυλιακός Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή

ΤΡΙΤΗ 19.12.2017

18:30 Α’ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑ – ΦΡΙΞΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ

«Μουσικές στο Δρόμο: …ηχώντας Χριστούγεννα» ΤΑΞΕΙΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΔΩΛ

20:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ

«Μουσικές στο Δρόμο» DINO + DAPHNE and FRIENDS

ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.2017

19:00 ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

«…ηχώντας Χριστούγεννα» ΤΑΞΕΙΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΔΩΛ

20:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΥΜΑ

«Μουσικές στο Δρόμο» ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΩΛ

20:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΦΡΙΞΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ

«Μουσικές στο Δρόμο» ΣΥΝΟΛΟ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 21.12.2017

19:00 ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

«…ηχώντας Χριστούγεννα» ΤΑΞΕΙΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΔΩΛ

20:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΦΡΙΞΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ

«Μουσικές στο Δρόμο» Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΩΛ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.12.2017

18:30 Α’ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑ – ΦΡΙΞΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ

«Μουσικές στο Δρόμο: …ηχώντας Χριστούγεννα» ΤΑΞΕΙΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΔΩΛ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2017

12:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«10 Λεπτά ΝΟΕΛ» ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΩΛ

ΠΕΜΠΤΗ 28.12.2017

20:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΦΡΙΞΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ

«Μουσικές στο Δρόμο» DINO + DAPHNE and FRIENDS

ΚΥΡΙΑΚΗ 31.12.2017

12:00 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΟΥ

«Αναβίωση του παλιού εθίμου της παραμονής πρωτοχρονιάς» ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, INDEPENDΑNCE, ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΩΛ

23:00 ΦΡΟΥΡΙΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ

«Πάει ο παλιός ο χρόνος» ΣΥΝΑΥΛΙΑ KOZA MOSTRA

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.12.2017

17:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Fire Dance» CIRQUE MUSICAL

17:30 VINTAGE CHRISTMAS

«Βάφομαι και παίζω» ART GATE

17:30 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Άνθρωποι και ζώα συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη» ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ANIMAL

18:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ STRING DEMONS

19:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Ταξίδεψέ με!» ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΠΑ

20:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«The best of Danc.er - special xmas dans.show» ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANC.ER

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.12.2017

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

12:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Χριστούγεννα με τους XANA ZOO»

12:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

13:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τραγουδώντας με την Βασίλισσα του Χιονιού» ΗΡΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χάρτινα γλυκίσματα» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα 3 γουρουνάκια» ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

20:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Σχολή ξωτικών» ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικες δράσεις για σχολεία» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

12:30 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Κεντάμε το παραδοσιακό ψωμί των Χριστουγέννων» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Εικαστικό εργαστήριο» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια» ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 12.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Γράμματα στον Αϊ Βασίλη και άλλα παραμύθια» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χάρτινα γλυκίσματα» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

12.30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Ποιος έκλεψε τον ήλιο» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια» ΘΕΨΥΠΑ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Μουσείο παιχνιδιών» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Χριστουγεννιάτικες ιστορίες» ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Σχολή ξωτικών» ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικες δράσεις για σχολεία» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

12:30 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Κεντάμε το παραδοσιακό ψωμί των Χριστουγέννων» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Ο Αϊ Βασίλης και οι καμπανούλες» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΟΛΔΑΣΗ-ΤΣΑΟΥΣΗ

18:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Βοηθοί του Αϊ Βασίλη» ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα αστέρια δεν λάμπουν μόνο τη νύχτα» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικες δράσεις για σχολεία» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευάζουμε χριστουγεννιάτικο στεφάνι» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

12:15 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

12:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Ο φύλακας άγγελος» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΟΥΤΖΟΛΙΚΑ & ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

12:30 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Κεντάμε το παραδοσιακό ψωμί των Χριστουγέννων» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

17:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Γράμματα στον Αϊ Βασίλη και άλλα παραμύθια» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

18:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Βοηθοί του Αϊ Βασίλη» ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Χριστουγεννιάτικες ιστορίες» ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα αστέρια δεν λάμπουν μόνο τη νύχτα» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα μολύβια» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικες δράσεις για σχολεία» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

12:15 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

12:30 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Κεντάμε το παραδοσιακό ψωμί των Χριστουγέννων» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Ζωγραφίζοντας μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας» ΟΜΑΔΑ ΕΚΦΡΑΣΗ

18:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με μουσική» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

19:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ DINO + DAPHNE and FRIENDS

20:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Christmas zumba kids» ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.12.2017

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Εγώ κι εσύ, όλα τα ξωτικά μαζί» ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

12:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα 3 γουρουνάκια» ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

12:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΙΘΑΡΑΣ «SOLARPEGE» ΣΩΛ

13:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Christmas zumba kids» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Τμήματα μουσικής αρμονίου & κιθάρας» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Το ντόμινο των Χριστουγέννων» ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας» ΟΜΑΔΑ ΕΚΦΡΑΣΗ

18:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Παράσταση δρόμου» CIRCO CACHIVACHE

20:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ VEGAS

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.12.2017

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

12:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Facepainting - ζωγραφική προσώπου» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

12:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Η γλυκιά μας… πόλη» ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

12:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Παράσταση δρόμου» CIRCO CACHIVACHE

13:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τραγουδώντας με την Βασίλισσα του Χιονιού» ΗΡΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

13:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Χριστουγεννιάτικα τραγούδια» ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «MUSICARTE» – ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Η γλυκιά μας … πόλη» ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας» ΟΜΑΔΑ ΕΚΦΡΑΣΗ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Με τις Ευχές μας» Ε.Μ.Λ.ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ & ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑ

20:45 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Afrolatin Christmas Party» INDEPENDANCE STUDIO LARISSA

 

ΤΡΙΤΗ 19.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Άνω – κάτω… πάνω - κάτω» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ ΟΚΑΝΑ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικες δράσεις για σχολεία» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

11:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Ζωγραφίζοντας μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

11:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Γνωριμία με το παραδοσιακά όργανα» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑ

12:30 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Κεντάμε το παραδοσιακό ψωμί των Χριστουγέννων» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:30 ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Βubble Show + Free Bubbling ZoOOooooOne» LA PETITE MARGUERITE

18:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Άνω – κάτω… πάνω - κάτω» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ ΟΚΑΝΑ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Μουσικοχορευτικό ταξίδι στα ηχοχρώματα της Ελλάδας» ΜΕΣ ΑΒΕΡΩΦ ΘΕΤΤΑΛΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Σχολή ξωτικών» ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Facepainting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικες δράσεις για σχολεία» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

12:30 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Κεντάμε το παραδοσιακό ψωμί των Χριστουγέννων» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

16:30 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ προς ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Ποδηλάτες Αϊ Βασίληδες» ΠΑΣ Πηνειός

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Facepainting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:30 ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Βubble Show + Free Bubbling ZoOOooooOne» LA PETITE MARGUERITE

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα 3 γουρουνάκια» ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

18:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Βοηθοί του Αϊ Βασίλη» ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία» ART GATE

ΠΕΜΠΤΗ 21.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Άνω – κάτω… πάνω - κάτω» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ ΟΚΑΝΑ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

11:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Γνωριμία με το παραδοσιακά όργανα» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Ζωγραφίζοντας μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Τρίγωνα κάλαντα» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

17:30 ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Βubble Show + Free Bubbling ZoOOooooOne» LA PETITE MARGUERITE

18:00 ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ προς ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Παρέλαση ξωτικών» ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Παραμύθια με καλικάντζαρους» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία» ART GATE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Παραμύθια με καλικάντζαρους» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα αγγελάκια» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

11:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με μουσική» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

11:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Γνωριμία με το παραδοσιακά όργανα» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑ

12:15 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα μαγικά χρωματιστά μολύβια» ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΟΥΤΖΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευές» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Τρίγωνα κάλαντα» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

18:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Aerial flow yoga show» AERIAL FLOW YOGA LARISSA

20:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Χορευτικό show» BURN THE FLOOR

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2017

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Ο Χιονής και η Χιονούλα στο δάσος με τα μαγικά έλατα» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

11:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευάζουμε σελιδοδείκτη τάρανδο» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

11:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Η βασίλισσα του χιονιού» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

11:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Ο Σεβαστιανός ο φοβερός ΚΑΙ η νεράιδα των Χριστουγέννων» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΛΗΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Ο Χιονής και η Χιονούλα στο δάσος με τα μαγικά έλατα» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

17:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Τμήματα μουσικής αρμονίου ΚΑΙ κιθάρας» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

19:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Χριστούγεννα στη Λάρισα ΚΑΙ για Ενήλικες» ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ

19:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ BAILDSA

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Ο Χιονής και η Χιονούλα στο δάσος με τα μαγικά έλατα» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

12:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Αγησίλαος» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΛΑΜ

13:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τραγουδώντας με τη Βασίλισσα του Χιονιού» ΗΡΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Ο Χιονής και η Χιονούλα στο δάσος με τα μαγικά έλατα» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τραγουδώντας με την Βασίλισσα του Χιονιού» ΗΡΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«All style battle» REAL DANCE

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

18:00 ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Τσίρκο καλικατζάρων» ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ X-SALTIBAGOS

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα χρυσά μήλα του βασιλιά» ΚΑΙ «Το κόκκινο ρουμπίνι» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ AND THE BAND

ΤΡΙΤΗ 26.12.2017

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

12:00 ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Τσίρκο καλικαντζάρων» ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ X-SALTIBAGOS

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Make n’ Take» ΛΕΣΧΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

18:00 ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ

«Τσίρκο καλικαντζάρων» ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ X-SALTIBAGOS

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα 3 γουρουνάκια» ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.12.2017

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

12:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Η νεράιδα με τα παραμύθια» ART GATE

17:30 VINTAGE CHRISTMAS

«Βάφομαι και παίζω» ART GATE

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα 3 γουρουνάκια» ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

19:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ DINO + DAPHNE and FRIENDS

ΠΕΜΠΤΗ 28.12.2017

10:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Οι καλικάντζαροι κι ο μύλος τους» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΜΑΚΑΤΟΥ

10:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Κατασκευάζοντας το γούρι του 2018» ΘΕΨΥΠΑ

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

11:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Μουσείο παιχνιδιών» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

17:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Άι Βασίλης 3D στολίδι» ΚΑΛΙΚΑΤΖΟΥΡΑ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Χριστουγεννιάτικες κάρτες» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

17:30 VINTAGE CHRISTMAS

«Βάφομαι και παίζω» ART GATE

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Σαν το παραμύθι της γιαγιάς» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΥΗ ΓΙΤΣΑ

20:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Dance show» REAL DANCE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.12.2017

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

10:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα αστέρια δεν λάμπουν μόνο τη νύχτα» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

12:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Η νεράιδα με τα παραμύθια» ART GATE

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα 3 γουρουνάκια» ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Χορευτικό show» BURN THE FLOOR

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.12.2017

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

12:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Πως βγαίνουμε από το βυθό παρακαλώ;» HIPPO THEATRE GROUP

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Ο κύκνος και η πεντάμορφη» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

19:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΥΡΙΔΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31.12.2017

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.01.2018

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΤΡΙΤΗ 02.01.2018

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Γούρια για το νέο έτος» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Πηνειός: Δάφνη και Απόλλωνας» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.01.2018

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Το μαντήλι της νεράιδας» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 04.01.2018

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Αλήθειες του Λουκιανού» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

19:30 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΩΛ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.01.2018

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Εικαστικό εργαστήριο» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

10:30 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Τα αστέρια δεν λάμπουν μόνο τη νύχτα» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

17:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Γούρια για το νέο έτος» ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

18:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Λαϊκά Παραμύθια» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.01.2018

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Εικαστικό εργαστήριο» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

11:00 ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ

«Οι καλικάντζαροι» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΛΟΥΚΑ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

19:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

«Χορευτικό show» ART OF DANCE

ΚΥΡΙΑΚΗ 07.01.2018

10:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

10:00 ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ

«Εικαστικό εργαστήριο» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

17:00 VINTAGE CHRISTMAS

«Face painting - ζωγραφική προσώπου» ΙΕΚ ΑΚΜΗ

20:00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗΛΗΞΗ ΠΑΡΚΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ THE SWINGIN’ CATS

*Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα

**ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ: Καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρκου θα προβάλλονται ταινίες κινούμενων σχεδίων μικρού μήκους από το Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου Γαλλίας και τα φεστιβάλ Anima Syros, Be There Corfu κτλ. σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

 

 

 

 

Της Νατάσας Πολυγένη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass