ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

«Ανω-Κάτω... Πάνω-Κάτω»

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 17:05

Υπό τον επιστημονικό συντονισμό και τη συστηματική εκπαίδευση που λαμβάνουν από τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας, οι δεκατέσσερις εκπαιδευτές -καλλιτέχνες, φιλόλογοι και κοινωνικοί επιστήμονες- του Εργαστηρίου Ζωής συνεργάζονται μεθοδικά και αναδεικνύουν τη σημασία της συναισθηματικής συνείδησης με εκπαιδευτικά εργαλεία που αρμόζουν τόσο στο εκάστοτε θεματικό εργαστήρι όσο και στο ηλικιακό εύρος της κάθε ομάδας.


Ένα από τα απτά αποτελέσματα της εν λόγω διαδικασίας είναι η ανάπτυξη ενός πρωτότυπου μουσικο-θεατρικού έργου με τίτλο «Άνω-Κάτω… Πάνω-Κάτω», που απευθύνεται σε παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτικούς και γονείς και θα παρουσιαστεί στη Λάρισα την περίοδο των Χριστουγέννων. Ένα παιδί που δεν του αρέσουν τα Χριστούγεννα, ένα ανακατεμένο δωμάτιο, ένα μπαλόνι, μια ομπρέλα, ένας σκούφος, ένας σάκος και μια πεταλούδα μπλέκουν σε περιπέτειες και μέσα από το μπέρδεμα καταφέρνουν τελικά να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.
Μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές λειτουργίας του, το «Εργαστήρι Ζωής» φέτος λειτουργεί με 29 εργαστήρια στα οποία συμμετέχουν δωρεάν περισσότερα από 450 παιδιά και ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας: 2410 555935 (πρωί) και στο τηλέφωνο του Εργαστηρίου Ζωής: 2410 555936 (απόγευμα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass