Το νέο ΔΣ των Ελληνίδων Επιχειρηματιών

ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ Η Γ.Γ. ΤΟΥ ΕΒΕΛ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΗΚΑ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 15:32

Διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των επιμελητηρίων από όλες τις περιφέρειες οι εκλογές του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), για την ανάδειξη του νέου 9 μελούς Διοικητικού Συμβουλίου. Το Επιμελητήριο Λάρισας εκπροσώπησε η γ.γ. Καλλιόπη Τζήκα, η οποία ήρθε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ όλων των υποψηφίων Επιμελητηρίων της χώρας.

Ειδικότερα οι αναδειχθείσες σύμβουλοι με σειρά επιτυχίας είναι οι εξής: Τζήκα Καλλιόπη (Επιμελητήριο Λάρισας), Σοφία Εφραίμογλου-Κουνενάκη (ΕΒΕΑ),  Σταματίνα Βελώνη (Επιμελητήριο Πιερίας), Χριστίνα Φυτέα, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ελένη Τσιαπάρα (Επιμελητήριο Σερρών), Πολύμνια Αλεξιάδου (ΒΕΘ), Νικολέτα Μαλαφούρη (Επιμελητήριο Ζακύνθου), Ασπασία Λουπάκη (Επιμελητήριο Χανίων), Αναστασία Μανώλα (Επιμελητήριο Ρεθύμνης).

Τη συνέλευση χαιρέτισαν οι κυρίες  της αποχωρούσας διοικητικής επιτροπής και η πρόεδρος του Δικτύου Σοφία Οικονομάκου, η οποία παραδίδει τη σκυτάλη μετά από σχεδόν μία εικοσαετία στο τιμόνι του Δικτύου και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή νέων και δυναμικών επιχειρηματιών, οι οποίες θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας μέσα από τα επιμελητήρια που εκπροσωπούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass