Συνέδριο για το νερό και την εξοικονόμηση ενέργειας

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 15:23

Στη Λάρισα, το διήμερο 6 και 7 Απριλίου θα διεξαχθεί η φετινή ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος.

Παράλληλα με τη συνέλευση, η οποία είναι καταστατική και  θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "Διόνυσος", τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της θα διεξαχθεί συνέδριο με θέμα τη διαχείριση του νερού και την εξοικονόμηση ενέργειας.

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εργασίες της συνέλευσης το Σάββατο 6 Απριλίου θα ξεκινήσουν στις 1 το μεσημέρι και θα λήξουν στις 19.45. Στην έναρξη των εργασιών έχουν κληθεί αρχές και τοπικοί φορεί για να απευθύνουν χαιρετισμό.  Την Κυριακή η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 12.20. Στις 12.30 θα ξεκινήσουν οι εργασίες του συνεδρίου με ομιλίες και παρουσιάσεις εισηγήσεων. Στη συνέλευση θα παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ με τον πρόεδρο Δημ. Βαργιάμη να κάνει τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς και να υποβάλει το πρόγραμμα δράσης του 2019. Τόσο η Γ.Σ. όσο και το συνέδριο γίνεται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών ν. Λάρισας.

        

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass