Στην τελική ευθεία για το 13ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

* ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 16:21

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το «13ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2024/29η Μακεδονική Πλοήγηση» που οργανώνουν στις 12 και 13 Οκτωβρίου η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας - ΛΕΚΑΜ και η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Λάρισας – Classic Car Club Larissa.

Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό προετοιμάζουν τα κλασικά οχήματα τους προκειμένου να λάβουν μέρος στο 13ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, το οποίο φέτος θα ξεκινήσει από την πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα από την Κεντρική πλατεία με προορισμό την Καλαμπάκα μέσω Ελασσόνας και ενδιάμεσο σταθμό την Κεντρική πλατεία Δημαρχείου στη Δεσκάτη Γρεβενών, όπου τα πληρώματα θα γίνουν αποδέκτες προσφοράς τοπικών εδεσμάτων από τον Δήμο Δεσκάτης και τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.
Τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κατά τη διαδρομή του αγώνα μαγευτικές εικόνες από φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, αποτελούμενα από καταπράσινα λιβάδια, ποτάμια με κρυστάλλινα νερά και συστοιχίες δέντρων, οι οποίες δημιουργούν φυσικές οδικές γαλάριες δροσιάς. Ο τερματισμός θα γίνει τις απογευματινές ώρες στην Καλαμπάκα και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Divani Palace, όπου και τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στα καταλύματά τους. Την επομένη ημέρα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, οι Λέσχες Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας και Κλασικών Οχημάτων Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων, θα συμμετέχουν με ταυτόχρονη στατική έκθεση των κλασικών οχημάτων στα τοπικά δρώμενα των πολιτιστικών εορτασμών της γιορτής της τρούφας, η οποία διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Καλαμπάκας.
Σημειώνεται ότι το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου είναι ενταγμένο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, στο οποίο κατά καιρούς έχουν διακριθεί πολλά πληρώματα της ΛΕΚΑΜ που συμμετείχαν σε αυτό. Το κόστος αγώνα ανέρχεται σε 180 ευρώ. Περιλαμβάνονται: κόστος συμμετοχής, αφίσες, road book, αυτοκόλλητα, διανυκτέρευση στο Divani Palace, καθώς και το γεύμα απονομών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass