62χρονος έδινε …δώρα σε 12χρονο αγόρι

* ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2024 14:20

Στις Φυλακές Γρεβενών, με την απολογία του χθες στον Ανακριτή Καρδίτσας, οδηγήθηκε ένας 62χρονος κάτοικος της Καρδίτσας, αφού από την Εισαγγελία Καρδίτσας ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για γενετήσιες πράξεις με ένα ανήλικο αγόρι (σ.σ. μικρότερο των 12 ετών) έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για πορνογραφία ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατά συρροή.

Η δράση του 62χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος της Καρδίτσας, αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία, ενώ τις ίδιες ημέρες η 8χρονη αδελφή του 12χρονου αγοριού – θύματος, μεταφέρθηκε προς νοσηλεία σε Νοσοκομείο της Λάρισας.
Με την εφημερεύουσα ιατρό – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - να ζητά τη συνδρομή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας για να αποδειχθεί τελικά ότι η 8χρονη δεν έφερε σημάδια κακοποίησης, ενώ το ίδιο διάστημα αστυνομικοί της Καρδίτσας επιτηρούσαν το σπίτι του 62χρονου στο οποίο μπαινόβγαιναν ανήλικα.
Το τελευταίο διάστημα το 12χρονο αγόρι επέστρεφε καθημερινά από το σπίτι του 62χρονου Καρδιτσιώτη με δώρα, εξέλιξη που κίνησε υποψίες με αποτέλεσμα να αναφερθεί το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση το σπίτι για να διαπιστώσουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ανήλικα αγόρια επισκέπτονταν τον 62χρονο.
Την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 62χρονου όπου μεταξύ άλλων, στο μαξιλάρι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον 12χρονο, ημίγυμνο και ξαπλωμένο σε κρεβάτι. Από την έρευνα των αστυνομικών κατασχέθηκαν επίσης 4 κινητά τηλέφωνα και 2 φορητοί υπολογιστές οι οποίοι θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, ενώ στην ΕΛ.ΑΣ. παραδόθηκαν και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που είχαν αποσταλεί προς τον 12χρονο.
Ο 62χρονος συνελήφθη για κατοχή πορνογραφικού υλικού και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με αφορμή και μαχαίρια που βρέθηκαν στο σπίτι του. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο 62χρονος με την προθεσμία που είχε λάβει, προκειμένου να ολοκληρωθούν και οι εξετάσεις, απολογήθηκε χθες όπου με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Γρεβενών.
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η 8ΧΡΟΝΗ
Υπενθυμίζεται πως αρχές του τρέχοντος μηνός κλήθηκε να συνδράμει και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας μετά και τη διάγνωση γιατρού εφημερεύοντος Νοσοκομείου της Λάρισας σχετικά με την κατάσταση της υγείας ενός 8χρονου κοριτσιού που εκ των υστέρων έγινε γνωστό πως πρόκειται τελικά για την αδελφή του 12χρονου θύματος.
Η 8χρονη μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου της Λάρισας με πρωτοβουλία της μητέρας της και όχι μέσω διακομιδής από την Παιδιατρική Κλινική του ΓΝ Καρδίτσας και τα πρώτα ευρήματα από την ιατρική εξέταση είχαν ως αποτέλεσμα η παιδίατρος να ζητήσει τη συνδρομή των αρχών προκειμένου να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο κακοποίησης της ανήλικης.
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας μετά άλλων παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση, ενώ από την πορεία των εξετάσεων αποκλείστηκε κάθε άλλο ενδεχόμενο και τελικά η 8χρονη νοσηλεύθηκε για παθολογικούς λόγους.
Να σημειωθεί πως αργά χθες το απόγευμα -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- με εισαγγελική παρέμβαση το 12χρονο αγόρι και η 8χρονη αδερφή του, απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό περιβάλλον.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass