ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ:

Σε σύγχρονο κτίριο το Α.Τ. Ελασσόνας

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2022 16:10

«Το Αστυνομικό Τμήμα της Ελασσόνας θα μετεγκατασταθεί σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και προσβάσιμο από όλους τους συμπολίτες μας κτίριο. Σε συνεργασία με τον Δήμο και τη Διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος, είχα επισημάνει στην προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την ανάγκη αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών με στόχο την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας και την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τους πολίτες όλου του Δήμου.


Ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος με διαβεβαίωσε πως έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες της μετεγκατάστασης και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, τόσο για τις ενέργειές του όσο και για την ενημέρωση που μου παρείχε».
Τα παραπάνω σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντησή της με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. «Με τον Υπουργό είχαμε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών και της αστυνόμευσης, αλλά και στις υπηρεσιακές ανάγκες της Αστυνομίας, προκειμένου απερίσπαστα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να επιτελούν το έργο τους.
Η ασφάλεια του πολίτη είναι προτεραιότητα για την Κυβέρνηση της ΝΔ και είναι οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας αυτοί που φροντίζουν να γίνεται πράξη.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεριμνά για τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών του Αστυνομικού Σώματος και τη βελτίωση των παρεχόμενων στο κοινωνικό σύνολο υπηρεσιών», τόνισε η κα Μπίζιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass