Αδιαπραγμάτευτη η υγεία και η αξιοπρέπεια

ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2022 15:40
Από τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας Από τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας συμμετείχαν χθες μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κινήσεων, συλλογικοτήτων και αναρχικών στην πανελλαδική ημέρα δράσης για την «υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού».


Καταγγέλλοντας «την εγκληματική κυβερνητική πολιτική» σε ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, σημειώνουν πως αντί μπροστά στην πανδημία να ενισχυθεί η δημόσια υγεία και να παρθούν μέτρα προστασίας, η Κυβέρνηση εξαπολύει μια αυταρχική επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες. Μετέτρεψε την ανάγκη για καθολικό εμβολιασμό σε εργαλείο μετάθεσης ευθυνών, τορπιλίζοντας και το πρόγραμμα εμβολιασμού. Αυτή η εγκληματική πολιτική και Κυβέρνηση πρέπει να ηττηθεί, να ανατραπεί. Ήρθε η ώρα για μια λαϊκή αντεπίθεση. Ένα μεγάλο, παλλαϊκό αγωνιστικό μέτωπο που θα διεκδικήσει, αλλά και θα επιβάλλει μια σειρά από αναγκαία αιτήματα προστασίας και επιβίωσης των εργαζομένων/ανέργων και της νεολαίας». Σημειώνοντας, τέλος, ότι «ο φετινός χειμώνας είναι πιο σκοτεινός, με όλο και περισσότερους να αδυνατούν να προμηθευτούν βασικά αγαθά. Οι τρομακτικές αυξήσεις στην ενέργεια καταδικάζουν χιλιάδες στο κρύο, ενώ μόνο εντός του Δεκεμβρίου περισσότεροι από 20 συνάνθρωποί μας βρήκαν τον θάνατο στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν μέσα στα σπίτια τους» οι συγκεντρωμένοι καλούν τους πολίτες σε «συλλογικό αγώνα με πολύμορφες δράσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass