Διαβούλευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

ΖΗΤΑ Η ΛΑ.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027»

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2021 16:20

Την αναστολή της δημόσιας διαβούλευσης για τον σχεδιασμό του Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027» και τη συζήτηση του θέματος σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητά η περιφερειακή παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Με επιστολή τους στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, Βασίλειο Πινακά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης αντιδρούν στην προοπτική ηλεκτρονικής κατάθεσης των προτάσεών τους και αξιώνουν τη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου σημειώνοντας:
«Οι περιφερειακοί σύμβουλοι λάβαμε σήμερα 10/8/2021, ειδοποίηση με email, να συμπληρώσουμε ερωτηματολόγιο και να καταθέσουμε ηλεκτρονικά προτάσεις, έως την 23η Αυγούστου 2021, για το πλαίσιο Σχεδιασμού του Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027».
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θεωρούμε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κάποιος τρίτος που καλείται να καταθέσει, εκ των υστέρων μάλιστα, προτάσεις στη διαβούλευση για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και πριν λίγο καιρό για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Θεσσαλίας 2021-2025.
Είναι το εκλεγμένο πολιτικό όργανο της Περιφέρειας, το οποίο θα έπρεπε να συζητήσει αναλυτικά, να τοποθετηθεί πολιτικά για το θέμα, να το εγκρίνει ή να το απορρίψει, πριν αυτό βγει σε δημόσια διαβούλευση. Έτσι όπως το κάνει η Περιφερειακή Αρχή απαξιώνεται το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Γι’ αυτό θεωρούμε ότι θα έπρεπε να ανασταλεί η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και να συγκαλέσετε ειδική συνεδρίαση διά ζώσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στην οποία θα μας δοθεί επαρκής χρόνος σε όλους τους συμβούλους για να συζητήσουμε εκτενώς αυτό το θέμα και μετά να ακολουθήσει η δημόσια διαβούλευση» καταλήγουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass