«Επιθετική και απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχου»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2020 17:33

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών με ανακοίνωσή της καταγγέλλει «την επιθετική και απαράδεκτη συμπεριφορά, για μια φορά ακόμα, αντιδημάρχου προς την επικεφαλής του συνδυασμού μας, Μαρία Κωστή, κατά τη διάρκεια συζήτησης του προσχεδίου του προϋπολογισμού, στις 14/12/2020, στην οικονομική επιτροπή του Δήμου.


Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συζήτησης, η κ. Κωστή, που συμμετέχει ως «παρατηρητής» στην οικονομική επιτροπή, έθεσε ερωτήματα που προέκυπταν από τη μελέτη του προϋπολογισμού. Αυτό προφανώς ενόχλησε τον εν λόγω αντιδήμαρχο, με αποτέλεσμα να εξαπολύσει για ακόμα μια φορά απαράδεκτη φραστική επίθεση κατά της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης. Επειδή η επικεφαλής μας «δε συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις» του αντιδημάρχου και συνέχισε να θέτει ερωτήματα, εκείνος φωνάζοντας έλεγε: «κλείστε της το μικρόφωνο, τι την καλείτε;» και άλλα, θεωρώντας απ’ ό,τι φαίνεται δικό του τσιφλίκι την Οικονομική Επιτροπή, άρα να αποκλείει όποιον δεν του είναι αρεστός.
Εύλογα μας δημιουργούνται ερωτήματα γιατί ενοχλούνται από την παρουσία μας στην Ο.Ε; Υπάρχει κάτι που θέλουν να αποφύγουν ή να αποκρύψουν; Ο εν λόγω αντιδήμαρχος πρέπει να γνωρίζει ότι βάσει του κανονισμού λειτουργίας της οικονομικής επιτροπής, οι συνεδριάσεις της, όπως και του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι δημόσιες και μπορεί να παρίσταται οποίος πολίτης ή μαζικός φορέας επιθυμεί, μετέχοντας με έκφραση άποψης για τα συζητούμενα θέματα, πόσο μάλλον εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης.
Γι’ αυτό καλούμε τη δημοτική αρχή να καταδικάσει την προσβλητική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του εν λόγω αντιδημάρχου, απέναντι στην επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και να πάψει διά της σιωπής της, να ανέχεται τέτοιου είδους πρακτικές που προσβάλλουν το δημοκρατικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης άποψης, μιας και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά έχουν προηγηθεί κι άλλες τέτοιες συμπεριφορές» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass