Αγωνία για την ηθοποιό Αβα Γαλανοπούλου

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2018 15:28

Μεθαύριο Δευτέρα θα αποφανθεί το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας για την υπόθεση της ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου, η οποία ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της την εξαπάτησε με αποτέλεσμα να χάσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Χρήματα που, όπως υποστήριξε, μάζεψε με πολλή δουλειά και ιδρώτα.

Στην πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου, που έγινε προ ημερών, η ηθοποιός είχε καταθέσει μεταξύ άλλων πως ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και ότι του είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Ισχυρίστηκε πως της είπε ότι γνωρίζει από λογιστικά κι επενδύσεις κι έτσι του εμπιστεύτηκε τα χρήματά της.

«Ήμουν άσχετη τελείως με τα χρήματα. Ήθελα κάποιον να με βοηθάει στη διαχείρισή τους. Πείστηκα πως μπορεί να το κάνει αυτός με ασφάλεια για μένα. Μου μιλούσε για ευνοϊκότερη φορολογία». Κάποια στιγμή ωστόσο, σύμφωνα με την καλλιτέχνιδα, δημιουργήθηκαν ρήγματα στη σχέση τους, ενώ η ίδια πέρασε κι ένα σοβαρό, όπως ανέφερε, πρόβλημα υγείας. «Τότε άρχισα να του ζητάω τα χρήματα κι αυτός άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Έβρισκε διάφορες δικαιολογίες για να αποφεύγει τα ραντεβού. Πάντα μου έλεγε να μην ανησυχώ».

Χθες ήταν η σειρά του άνδρα από τον Βόλο να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται για απάτη ποσού περίπου 600.000 ευρώ. Αυτός από την πλευρά του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, πως τα χρήματα του τα έδωσε η πρώην σύντροφός του για οικονομική διευκόλυνση και πως δεν την εξαπάτησε. Μάλιστα ανέφερε πως κινήθηκε νομικά εναντίον του, επειδή θέλει να τον εκδικηθεί λόγω της αρνητικής εξέλιξης της σχέσης τους. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass