Αθώος κυρία πρόεδρε!

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2018 12:26 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Ιουν 2018 12:36

Μπέμπα

Στο εδώλιο μια γυναίκα ΡΟΜΑ. Κατηγορείται πως συνεργαζόταν με τον άνδρα της για να κλέβουν μετασχηματιστές. Φόρτωναν στο αμάξι καμπόσους κάθε βράδυ. «Χτυπούσαν» Τύρναβο, Αμπελώνα και στα πέριξ.

«Και τώρα που είναι ο άνδρας σας κυρία;» Η πρόεδρος προσπαθεί να τη βοηθήσει για να διευκολύνει τη θέση της, με δεν παίρνει λέξη.

«Και που να ξέρω εγώ καλέ κυρία. Μάντης είμαι. Άντρας είναι κι αυτός. Αστυνομία τον ψάχνει. Θα με λεγε εμένα που πάει; Εδώ δεν με έλεγε τις άλλες μέρες. Θα με λεγε τώρα…»

απαντάει καθώς κάνει μια με το μαντήλι της στον αέρα για να διώξει τις μύγες που αρχίζουν και μπαίνουν από τα ανοιχτά παράθυρα του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

«Βλέπω πως έχεις έξι παιδιά» ο εισαγγελέας κλείνει τη δικογραφία και ολοκληρώνει την ερώτησή του «καλά όταν βγαίνατε να κλέψετε τα βράδια, που τα αφήνατε έξι παιδιά; Δεν φοβόσασταν;»Roma

Η γυναίκα κουνάει το κεφάλι της, σαν να την καταλαβαίνουν. Σαν να τη συμπονούν. «Έτσι όπως τα λες κύριε μου». Κάποιος από πίσω της φωνάζει τη λέξη «εισαγγελέας» για να την βοηθήσει.

«Έτσι όπως τα λες κύριε εισαγγελέας» αλλά η ίδια τα έκανε χειρότερα.

«Πηγαίναμε για δουλειά τη νύχτα και παίρναμε τα δύο μας μικρότερα παιδιά. Τα άλλα έμεναν σπίτι. Ξυπνούσαμε την μπέμπα 3 ετών και τον μικρό που είναι 6».

Ο εισαγγελέας ξανακοιτάζει τα χαρτιά του σαν κάτι να θυμήθηκε.

«Εδώ τα χαρτιά λένε πως 5 ετών το μικρότερο κορίτσι. Είχε γεννηθεί το 2013».

«Ε καλά κύριε εισαγγελέας που να θυμάμαι εγώ τώρα. Έξι παιδιά, ένας άντρας, τόσες δουλειές. Αβάφτιστα τα έχω τα περισσότερα γι αυτό τα μπερδεύω»

«Μα τι σχέση έχουν τα ονόματα με την ηλικία;» ρωτάει η πρόεδρος

«Έχουν κυρία πρόεδρος, έχουν. Αμα έχεις τόσες μπέμπες, έχουν. Δεν τις έχω όνομα , θα πρέπει να λες και ποια είναι ποια με την ηλικία όταν σε ρωτάν καλή ώρα. Αν λες όμως το όνομα κατευθείαν δεν χρειάζεται να λες και την ηλικία για να μην τις μπερδεύεις…»

Αυτό θα πει λογική.

Μουντιάλ

«Είχαμε μια περιπετειώδη σχέση. Το ομολογώ κύριε πρόεδρε»

Ένας άνδρας κατηγορείται για βιαιοπραγία εναντίον την πρώην πλέον συζύγου του. Βρίσκεται στην ιερή στιγμή της απολογίας του. Κανένας δεν τον διακόπτει και είπε να το πάρει από την αρχή.

«Γνωριστήκαμε το 1982. Παντρευτήκαμε το ΄86 και κάναμε το πρώτο μας παιδί το ΄90. Τα δεύτερο ήρθε το ‘94 όμως από το ‘98 και μετά αρχίσαν τα προβλήματα. Το 2002 βγήκε το διαζύγιο όμως το 2006 τα ξαναβρήκαμε και αρχίσαμε να μένουμε ξανά μαζί. Το 2010 μου έκανε την πρώτη μήνυση και το 2014…»

Ο εισαγγελέας χαμογελώντας του κάνει ένα νόημα με το χέρι να κάνει μια παύση

«Αυτό δεν είναι σχέση κύριε κατηγορούμενε. Μουντιάλ είναι!»

Κάθε τετραετία…

Το τρόπαιο φέτος το σήκωσε η κυρία. Ένοχος ο κύριος.

Γυαλιά

«Μισό λεπτό κύριε πρόεδρε, να φορέσω λίγο τα γυαλιά μου γιατί δεν σας ακούω»

*Έχετε πρόβλημα με την ακοή σας;

«Όχι έχω πρόβλημα με την όρασή μου…»Athoos5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass