Επίσκεψη αποστράτων σε στρατιωτικά εργοστάσια

ΣΤΟ 303 ΠΕΒ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΤΟ 304 ΠΕΒ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ 307 ΠΕΒ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 4:26

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών του Τεχνικού Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ) Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (ΠΕΒ) Λάρισας, στο 304 ΠΕΒ (Βελεστίνο) και στο 307 ΠΕΒ (Στεφανοβίκειο - πρώην 303 ΤΣΥΑΥ).

Τα εν αποστρατεία στελέχη όλων των βαθμών υποδέχθηκαν με θερμά και συναδελφικά λόγια αλλά και αισθήματα, οι διοικητές των Στρατιωτικών Εργοστασίων σχης (ΤΧ) Παναγιώτης Τρικάζης, σχης (ΤΧ) Γεώργιος Ουρουμίδης και σχης (ΤΧ) Αχιλλέας Τάντος, αντίστοιχα.

Ο ΣΑΑΤΧΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το ΓΕΣ για την έγκριση της επίσκεψης στα Εργοστάσια Τεχνικού, την ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ καθώς και τις Διοικήσεις των παραπάνω εργοστασίων τόσο για την άψογη από κάθε πλευρά προετοιμασία και την πλήρη ενημέρωση για τις δυνατότητες του έργου που επιτελείται, όσο και για την φιλοξενία.

Οι Διοικητές πραγματοποίησαν ενημέρωση επί των προγραμμάτων αξιοποίησης και ανακατασκευών των Εργοστασίων που διοικούν αλλά και για τα προγράμματα και πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν σημαντικά στη μείωση του κόστους αυτών. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την προσπάθεια που γίνεται από τη Διοίκηση κάθε Εργοστασίου υπέρ της μέριμνας του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού, που αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος κάθε οργανισμού, πόσο μάλλον του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα εν αποστρατεία στελέχη αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή τους στα εργοστάσια του Ελληνικού Στρατού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass