ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Πρόβλημα με το σήμα της TV

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 17:03

Πρόβλημα με τη λήψη σήματος από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους αντιμετωπίζουν νοικοκυριά στην περιοχή του Σταθμού στη Λάρισα.

Το πρόβλημα έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα και σημειώνεται μετά τις 9 το βράδυ δημιουργώντας εύλογες απορίες και υπόνοιες για παρεμβολές από ραδιοσυχνότητες. Κάποιοι πολίτες της οδού Παλαιολόγου, όπου εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα κάλεσαν εξουσιοδοτημένους τεχνίτες για να ελέγξουν τους δέκτες τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι παρεμβολές συνεχίζονται και δεν μπορούν να δουν τα προγράμματα των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας. 

Πάντως πολλές φορές στις τηλεοράσεις τα ψηφιακά κανάλια κάνουν τα γνωστά παγώματα ή σπασίματα ή σε κάποιες χάνεται τελείως το σήμα από την κεραία και εμφανίζεται στην τηλεόραση το μήνυμα ασθενές σήμα ή απώλεια σήματος. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτό οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα της τηλεόρασής τους, αλλά είναι λάθος. Το πρόβλημα συνήθως είναι πως η τηλεόραση ή ο αποκωδικοποιητής δεν λαμβάνει δυνατό και σωστό σήμα από την κεραία του σπιτιού ή από τον ενισχυτή της πολυκατοικίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass