Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ - ΔΟΠΑΠΕΠΤ

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 16:24

Κριτική στη δημοτική αρχή Τεμπών και στην πρόεδρο του Οργανισμού ΔΟΠΑΠΕΠΤ για τη διακοπή ρεύματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου ασκεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Μανώλης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» αναφέρει τα εξής σε σχετική ανακοίνωση: Από την περασμένη Τετάρτη 25-4-2018 είναι κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου, λόγω χρέους από τον δήμο, όπως μαρτυρεί το ειδοποιητήριο της ΔΕΔΔΗΕ, που τοποθετήθηκε στον μετρητή της ΔΕΗ. Εικόνα αποτρόπαια, η απορία και ο θυμός των δημοτών μας έκδηλη. Η δημοτική Αρχή και η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ αδυνατούν ή αδιαφορούν; Σε κάθε περίπτωση δεν θα δεχθούμε για μία ακόμη φορά δικαιολογίες του τύπου, ότι άλλοι φταίνε, γιατί έτσι βολεύει. Η ευθύνη, για να γνωρίζουν όλοι, ανήκει αποκλειστικά στον δήμαρχο κ. Κολλάτο και στην πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Ζησάκη, οι οποίοι με την αδιαφορία τους και την απραξία τους, προκάλεσαν αυτό το αποτρόπαιο γεγονός, της διακοπής ρεύματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου. Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες. Τελικά καθημερινά αποδεικνύεται η αδιαφορία και η απουσία της δημοτικής Αρχής από την απλή καθημερινότητα. Από πού να αρχίσουμε, χόρτα, αγροτικοί δρόμοι, καθαριότητα, διαλυμένοι κάδοι και τώρα διακοπή ρεύματος από χρέος σε κτίριο του Δήμου. Όσο για τα πιο σοβαρά θέματα είναι εκτός πραγματικότητας. Τι άλλο ακόμα μας περιμένει κύριοι της δημοτικής Αρχής; Η ανικανότητά σας στο αποκορύφωμα.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass