Το ΠΑΜΕ για τη 16χρονη Αχέντ Ταμίμι

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2018 16:13

Το ΠΑΜΕ, σωματεία, εργαζόμενοι και φοιτητές συμμετέχουν και στηρίζουν τη διεθνή καμπάνια της Επιτροπής Νέων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας απαιτούν την απελευθέρωση της νεαρής παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι και όλων των παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με στοιχεία των παλαιστινιακών οργανώσεων 350 ανήλικοι παλαιστίνιοι βρίσκονταν φυλακισμένοι στο Ισραήλ τον Δεκέμβρη, ενώ πάνω από 8.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν συλληφθεί και περάσει από ισραηλινά στρατοδικεία από το 2000. Σε αυτά τα στρατοδικεία το ποσοστό καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον των παλαιστινίων αγγίζει το 100%.

Το κράτος του Ισραήλ που εξοντώνει έναν ολόκληρο λαό δεν διστάζει να φυλακίζει μικρά παιδιά. Έχοντας αποθρασυνθεί από τη στήριξη των ΗΠΑ, αλλά και την πάγια τακτική των “ίσων αποστάσεων” της Ε.Ε, το Ισραήλ κλιμακώνει τον αυταρχισμό και την επιθετικότητα.

Η φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας είναι επίθεση ενάντια σε κάθε νέο που αγωνίζεται για το δικαίωμά του στη μόρφωση, στη δουλειά. Είναι επίθεση στο δικαίωμα κάθε νέου να ζει στον τόπο του χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό. Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass