Oταν όλοι παίζουν στο μαύρο οι τιμές στο BEAUTY FREE χτυπάνε κόκκινο!

Δημοσίευση: 25 Νοε 2017 16:34

Κόκκινο της φωτιάς. Κόκκινο του πάθους. Κόκκινο των μεγάλων προσφορών του Beauty Free!

Το γνωστό κατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE πήγε για άλλη μια φορά κόντρα στο ρεύμα προτείνοντας όχι Black Friday αλλά Red Friday με τιμές που χτύπησαν κόκκινο! Η Red Friday ήταν η απάντηση του γνωστού καταστήματος καλλυντικών στη «Μαύρη Παρασκευή», επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του πρωτοπόρου στον χώρο της ομορφιάς.
Ήδη χθες η Red Friday των Beauty Free ξεχώρισε με διαφορά από την κλασική Black Friday, δημιουργώντας το δικό της θεσμό στην τοπική αγορά! Οι καταναλωτές εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα αγαπημένα, επώνυμα προϊόντα ομορφιάς με -50% έκπτωση στο δεύτερο προϊόν της επιλογής τους, μικρότερης ή ίσης αξίας από το πρώτο.
Μπορεί η Red Friday να ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή αλλά οι Red Days συνεχίζονται! Καταρρίπτοντας τα στερεότυπα των μικρών εκπτώσεων για μια μόλις ημέρα, το BEAUTY FREE προσφέρει και σήμερα Σάββατο στη διάθεση του κοινού χιλιάδες επώνυμα προϊόντα ομορφιάς σε ασυναγώνιστες εκπτώσεις, ώστε να μπορεί να κάνει τις πιο συμφέρουσες αγορές όχι για 1, ούτε για 2 αλλά για 3 ολόκληρες μέρες! Επωφεληθείτε από τις πολύ προσιτές τιμές σε αρώματα, μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης, είδη ονυχοπλαστικής και κομμωτηρίου!
Οι Red Days δεν σταματούν ποτέ στα Beauty Free. Το κόκκινο ταυτίζεται με τις εκπληκτικές προσφορές!
Πρόκειται για μια διόλου τυχαία επιλογή χρώματος, καθώς πέρα από σύμβολο της δύναμης, της ζωτικότητας και της δράσης, το κόκκινο αποτελεί και το βασικό χρώμα του brand BEAUTY FREE!
Ακολουθήστε το μότο του BEAUTY FREE: «Big Brands. Low Prices» και επωφεληθείτε από τις προσφορές που φτάνουν μέχρι και το -50% μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass