ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΔΥΟ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ" ΕΚΤΙΜΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΛ.ΑΣ.

Συλλήψεις 23 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών

* Μετά από εκτεταμένη επιχείρηση του Τμήματος Ναρκωτικών σε Λάρισα, Βόλο, Λαμία και Δεσκάτη

Δημοσίευση: 06 Νοε 2017 22:45

Στη σύλληψη 23 τελικά πολιτών, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν μέλη «δύο εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών», προχώρησαν προχθές αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Μετά από μια εκτεταμένη επιχείρηση που ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι και διεξήχθη ταυτόχρονα σε Λάρισα, Βόλο, Λαμία και Δεσκάτη Γρεβενών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας προχώρησαν σε 23 συλλήψεις πολιτών, δύο εκ των οποίων – σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» - είναι κρατούμενοι στις Φυλακές Λάρισας και Δομοκού.

Οι συλληφθέντες στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι Λάρισας, ενώ ανάμεσά τους περιλαμβάνονται και Αλβανοί υπήκοοι. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από πολύμηνη παρακολούθηση της ΕΛ.ΑΣ., ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις έρευνες σε σπίτια των συλληφθέντων μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν περισσότερα από 7,5 κιλά χασίς, μικροποσότητες διάφορων ναρκωτικών (κοκαΐνη κ.λπ.), ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 20.900 ευρώ αλλά και μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας αναμένεται να απαντηθεί το ερώτημα που αφορά στη σχέση μεταξύ των δυο «εγκληματικών οργανώσεων», στους ρόλους των συλληφθέντων, όπως επίσης και αν υπάρχουν και άλλα μέλη των "οργανώσεων" που έχουν ταυτοποιηθεί.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Να διευκρινισθεί πως στην «εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών», όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. θα αναφερθούν σήμερα, με συνέντευξη Τύπου, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης, ο διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, ταξίαρχος Γ. Αγάκος και ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικός υποδιευθυντής Γ. Βασιλείου.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass