ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΕΩΝ

Επιμένει ο Δήμος στην αποπεράτωση του ναού στο Κοιμητήριο

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2017 22:24

Την βούληση της δημοτικής αρχής να ολοκληρωθεί ο ναός στο Νέο Κοιμητήριο, παρά τα γραφειοκρατικά προβλήματα και κυρίως τις ενστάσεις της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής και πριν ο χρόνος δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στο κτίριο, εξέφρασε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Δήμος χθες το πρωί, μετά το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο Νέων που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας και το ιερό μνημόσυνο κατ΄όνομα Νέων που τέλεσε ο π. Νικόλαος, ακολούθησε δεξίωση στην απέναντι αίθουσα από τον δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στη μη αποπεράτωση του ναού. «Είναι κρίμα ενώ τα χρήματα υπάρχουν και οι μελέτες είναι έτοιμες, η Αρχιτεκτονική Επιτροπή (η οποία αποτελείται από υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης και εκπρόσωπο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων) να θέτει συνεχώς εμπόδια στις εργασίες αποπεράτωσης του ναού, που ανήκει στον Δήμο. Τόσα χρόνια η υγρασία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην τοιχοποιία του κτιρίου, με αποτέλεσμα να πέφτουν σοφάδες, καμία αγιογραφία να μην μπορεί να γίνει, κ.ο.κ. Μάλιστα όταν βρήκαμε έναν τρόπο προστασίας της οροφής του ναού από την υγρασία, με μεταλλική μόνωση, υπήρξαν ενστάσεις ως προς τον χρωματισμό αυτής! Παρόλαυτα, εμείς σαν δημοτική αρχή, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε» κατέληξε ο δήμαρχος.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass