ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-λ)

«Καμιά βάση, καμιά διευκόλυνση σε ΝΑΤΟ και αμερικάνους»

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 15:36

«Καμιά βάση, καμιά διευκόλυνση σε ΝΑΤΟ και αμερικάνους» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους Οργανώσεις του ΚΚΕ (μ-λ) στη Θεσσαλία, με αφορμή δημοσίευμα της «Ε» για τη λειτουργία της 110 Πτέρυγας Μάχης και ως βάση του ΝΑΤΟ μετά την ενδεχόμενη μεταστέγαση αμερικανικών δυνάμεων που θα αποχωρήσουν από την αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ της Τουρκίας.

Όπως μεταξύ άλλων σημειώνεται στην ανακοίνωση «η αναβάθμιση της αμερικάνικης και ΝΑΤΟϊκής στρατιωτικής παρουσίας σε Λάρισα και Θεσσαλία εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική ενίσχυση της εξάρτησης της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστές. Είναι συνέχεια της αναβάθμισης-επέκτασης της αμερικάνικης βάσης στη Σούδα, της μόνιμης πλέον παρουσίας του αμερικάνικου στόλου στο Αιγαίο, της «προσφοράς» Καμένου για νέα αμερικάνικη βάση στην Κάρπαθο κ.λπ. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπηρετώντας την εξαρτημένη ντόπια μεγαλοαστική τάξη, παρέχει μέρα τη μέρα όλο και περισσότερες διευκολύνσεις στους Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκούς δολοφόνους και μετατρέπει την χώρα σε ορμητήριο για τις πολεμικές εξορμήσεις τους στην περιοχή. Εμπλέκει τη χώρα στα σχέδια και στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και την εντάσσει σε επιθετικούς «άξονες» με Ισραήλ και Αίγυπτο, σε ένα τριμερές αντιδραστικό μέτωπο που εξυπηρετεί τις επιδιώξεις του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Οι Οργανώσεις Θεσσαλίας του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλουν τους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-κυβέρνησης και καλούν τον λαό να μπει με τους αγώνες του φραγμός σ’ αυτά τα σχέδια. Να σταθεί αντιμέτωπος και να καταγγείλει αυτή την πολιτική συγκροτώντας και αναπτύσσοντας ένα στιβαρό αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, θέτοντας στην πρώτη γραμμή πάλης την ειρήνη και τη φιλία των λαών, την καταδίκη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, του εθνικισμού, του φασισμού, του ρατσισμού και του αλυτρωτισμού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass