ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2017 8:00

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν σύλλογοι και φορείς της Λάρισας:

*Ο Μ.Ε.Σ. Απανταχού Παραποταμιτών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στον ετήσιο χορό του σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» 5ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης με την ορχήστρα του Κώστα Σμόλικα.

*Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Τεμπών «Νέα Δύναμη», με επικεφαλής τον Γιώργο Μανώλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στον Πυργετό στην καφετέρια του Γιάννη Παπαγεωργίου.

* Οι γυναίκες από την Αλβανία, που διαμένουν στην Αγιά και στα περίχωρά της, θα κόψουν σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 7 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Χατζάκος» στην Αγιά. Είσοδος 5 ευρώ με καφέ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο Πύρρος» προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο κέντρο δεξιώσεων «Ανεμόμυλος» (6ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης). Διασκέδαση με Ηπειρωτική ορχήστρα με τους Βασίλη Καλκάνη στο κλαρίνο και τον Κώστα Καλόγερο στο τραγούδι. Μέρος επίσης θα πάρουν και τα παιδικά χορευτικά συγκροτήματα του συνδέσμου. Ώρα προσέλευσης: 20:30. Είσοδος: 20 ευρώ το άτομο (πλήρες μενού), πλούσια λαχειοφόρος.

* Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Divani Palace». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν οικονομικές ενισχύσεις στα παιδιά. Επίσης, θα βραβευθούν παιδιά του συλλόγου για εισαγωγή σε ΑΕΙ.

*Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Λάρισας στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Λιόγερμα», στο 6ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο Λιβαδιώτικο γλέντι με μουσικοχορευτική παράσταση 50 χορευτών καθώς και πλούσια λαχειοφόρο με πολλά και μεγάλα δώρα.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Αλέξανδρος» στην Ποταμιά.

*Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Δήμητρας του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 6:30 μ.μ., στην ταβέρνα «Φιλόξενο» στη Δήμητρα.

* Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Palladium». Ώρα προσέλευσης 8 μ.μ., τιμή κάρτας 16 ευρώ

πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Για πληροφορίες και κρατήσεις

στα τηλέφωνα 6984-097701 και 6978-600140.

*Ο Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις κόβει πίτα στο ξενοδοχείο «Divani Palace» (έναντι Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας) στις 6 το απόγευμα.

*Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό και κοπή πίτας, στις 8:30 μ.μ. στο κέντρο «ΑΣΤΕΡΑΣ», 5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα με τη συνοδεία των Χαρά Βέρα, Μάκη Μπέκου και Γιάννη Νταβέλη. Διάθεση προσκλήσεων και κρατήσεις θέσεων γίνεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από το γραφείο του συλλόγου Κουμουνδούρου 24 στα τηλέφωνα 6973-374595, 6976-830367, 2410 -533913.

* Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου οι «Φίλες της Αγάπης», θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Imperial». Χορευτές του Συλλόγου Σαμαριναίων με τη γνωστή ζωντάνια τους θα προσδώσουν ιδιαίτερα γιορταστικό τόνο στην εκδήλωση, χορεύοντας τους παραδοσιακούς και εύθυμους χορούς τους. Για τη μετάβαση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση εξυπηρετεί το αστικό Νο 3.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Δ.Ε Νέσσωνος καλεί τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου στις 5 μ.μ. στην ταβέρνα «Κατσιάνη» στην πλατεία Θέμιδος στο Συκούριο για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παράλληλα θα γίνει απολογισμός πεπραγμένων της απερχόμενης Διοίκησης, εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. αλλά και συζήτηση για τροποποίηση του καταστατικού. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

* Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα» διοργανώνει τον ετήσιο χορό και την κοπή πίτας, στη 1 μ.μ. στο «Κτήμα Βερσαλίες» με παραδοσιακή ορχήστρα.

* Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί η Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης στις 11 το πρωί στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαλάνης. Νωρίτερα, στις 10 το πρωί θα τελεστεί ατροκλασία στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης υπέρ υγείας των αιμοδοτών και μελών του συλλόγου. Η πρόεδρος Ειρήνη Μάνη και το διοικητικό συμβούλιο καλούν τα μέλη και τους φίλους της αιμοδοσίας να συμμετάσχουν στη διπλή αυτή εκδήλωση.

*Την πίτα του κόβει ο ιερός ναός Αναλήψεως του Σωτήρος στο ξενοδοχείο «Imperial» στις 6 το απόγευμα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει ομιλία από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Φωκίδος αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη, με θέμα «Τι μου προσφέρει η Εκκλησία για να είμαι μέλος της». Προσκλήσεις θα διατίθενται στον ιερό ναό τηλ. 2410-661456 και στην είσοδο του ξενοδοχείου την ημέρα της εκδήλωσης.

* Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7 μ.μ., στο «Κτήμα Νεφέλη» στο 2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου. Είσοδος με πλήρες μενού 10 ευρώ.

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νερομύλων του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού (πρώην Δημοτικό σχολείο).

*Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 11 το πρωί στην αίθουσα του συλλόγου.

*Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» θα κόψει πίτα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής. Η κοπή θα γίνει μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου. Στην εκδήλωση θα προσφερθούν παραδοσιακές πίτες και εδέσματα που φτιάχνουν με μεράκι οι γυναίκες της Ανατολής.

*Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης κόβει πίτα στις 11 το πρωί στο χώρο του ΚΑΠΗ στη πλατεία του οικισμού.

*Ο Σύλλογος «Η Ανατολική Ρωμυλία» κόβει πίτα στις 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο «Το χρυσό τζάκι».

*Ο Σύλλογος Γυναικών Μικρού Βουνού κόβει πίτα στις 11 π.μ στην αίθουσα του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6942-893960.

* Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελάφου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 11 π.μ. στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου του χωριού. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

* Η «Μαμαδοπαρέα Αγιάς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 2 μ.μ., στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς. Τιμή κάρτας 15 ευρώ το άτομο με άφθονο φαγητό και ποτό, και 7 ευρώ για παιδιά με άφθονο φαγητό και αναψυκτικά. Πληροφορίες για προπώληση καρτών στο 6998-095143.

*Ο Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Ξένιος Ζευς» κόβει την πίτα του στις 12 μ. στην ταβέρνα «Πήγασος» στον Προφήτη Ηλίας Λάρισας.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Ελευθερίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 4:30 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου.

* Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του Συνδέσμου Ρουμελιωτών Νομού Λάρισας «Ο Αθανάσιος Διάκος», θα γίνει στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου (οδός Μ. Μπασδέκη 6 και 28ης Οκτωβρίου, κοντά στον ΟΣΕ, τηλ. 2410 -280121).Υποβολή υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή στον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ν. Σκεντέρη στο τηλ. 2413-502705 και στο e-mail: nskenter@med.uth.gr.

*Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στο «Mouzaki Palace». Η αναχώρηση θα γίνει στις 11 π.μ. από την περιοχή της ΔΕΗ Αμοργού και Καρδίτσης.

* Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη πραγματοποιεί την κοπή της πίτας, για τα μέλη του συλλόγου στην κεντρική Ελλάδα, στη 1:30 μ.μ. στο εστιατόριο – ταβέρνα «Κίτρινα γάντια» Φιλελλήνων 44 Λόφος Φρουρίου στη Λάρισα. Είσοδος 12 ευρώ το άτομο με φαγητό και ποτό χωρίς γλουτένη.

ΤΡΙΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

*Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας κόβει πίτα, στις 8 μ.μ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά , οδός Ροδόπης 48, Χαραυγή.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος των Συνταξιούχων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Λαδοφάναρο» στον λόφο του Φρουρίου. Ώρα προσέλευσης 6 μ.μ. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να ενημερώνουν στα τηλέφωνα 2410-661292, 24920-25169.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στις 8:30 μ.μ στο κέντρο «Τούμπα» στον Τύρναβο, με ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα, πλήρες μενού και απεριόριστα ποτά με κόστος συμμετοχής 15 ευρώ ανά άτομο. Επίσης θα παρουσιαστούν και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά του Συλλόγου.

*Το Τοπικό Τμήμα Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ν. Λάρισας κόβει πίτα στις 9.30 μ.μ. στο Μύλο 1927.

*Στις 8:30 μ.μ. ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής - ΕΛ.ΑΣ., διοργανώσει την κοπή της βασιλόπιτας, τη χοροεσπερίδα και τη βράβευση των παιδιών των μελών του, που εισήχθησαν το έτος 2016 στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κύπρου και Φιλελλήνων). Προσκλήσεις θα διατίθενται στο γραφείο του Συνδέσμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 28). Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ (περιλαμβάνεται φαγητό, ποτά και αναψυκτικά χωρίς χρέωση).

*Ο Σύλλογος Οικισμού Αλεξανδρινής, πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα στο κέντρο «Νεράιδα», στον Αμπελώνα με ζωντανή λαϊκή δημοτική μουσική και πλούσιο μενού.

*Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας, διοργανώνει τον ετήσιο χορό στις 9 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Palladium» (2ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης). Θα συνοδεύσει η ορχήστρα του Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Η «Υπαίθριος Ζωή» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο κέντρο Αστέρας που βρίσκεται στο 5ο χλμ Λάρισας - Αμπελώνα, στη 1 μ.μ. Λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την Κεντρική πλατεία στις 11:30 π.μ. Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου 7 μ.μ. έως 9 μ.μ. καθημερινά στο τηλ. 2410-250818.

*Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Ομίλου Πελασγιώτιδας καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας στις 11:45 π.μ. στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου στην οδό Κάρλας.

*Η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας κόβει πίτα στις 11 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου, 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου γωνία.

*Η Δημοτική Παράταξη Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στέλιος Ροντούλης, Ανδρέας Ξηρομερίσιος και Θεόδωρος Λάππας προσκαλούν τους συνδημότες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «Πανελλήνιον» στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής Τυρνάβου και ώρα 2 μετά το μεσημέρι. Μετά την κοπή της πίτας και τη σύντομη ενημέρωση επί των σημαντικότερων δημοτικών θεμάτων θα ακολουθήσει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

* Οι Σιδηροδρομικοί της Λάρισας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μεταταγέντες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Λάρισας, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις 12:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι», 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει γεύμα. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6977-744376, 6945-636829.

*Ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «Divani» στις 11:45 π.μ.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων νομού Λάρισας, διοργανώνει συνεστίαση και κοπή πίτας για το νέο έτος, στις 12 το μεσημέρι στο κτήμα «Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).

* Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας θα κόψει φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο ξενοδοχείο Valis Resort (5*) στην Αγριά-Βόλου. Θα προηγηθεί εκκλησιασμός στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Tαξιαρχών στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Μετά την ξενάγηση στο μοναστήρι θα ακολουθήσει το κόψιμο της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο, φαγητό (μπουφές) και κλήρωση δώρων. Την όλη εκδήλωση θα καλύπτει ζωντανή μουσική. Κατά την επιστροφή στάση στο Βόλο για βόλτα και καφέ. Ώρα αναχώρησης από κεντρική πλατεία 8 π.μ. Πιθανή ώρα επιστροφής 8 μ.μ. Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ το άτομο. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα, στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ. 2410- 532101, 6936-967174, 6977-972264 και 6955-489525).

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών ο «Άγιος Αχίλλιος» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7:30 μ.μ., στην ταβέρνα «Φιλελλήνων» και στην οδό Φιλελλήνων στο Φρούριο. Τιμή κάρτας 14 ευρώ το άτομο. Διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Κάρτες θα διατίθενται και στο κέντρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410-615248.

*Η καθιερωμένη ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» του Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ. στον «ΜΥΛΟ 1927».

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Το Περιφερειακό τμήμα των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λαρίσης, διοργανώνει την κοπή της βασιλόπιτας και τη χοροεσπερίδα του , στο κέντρο «Αστέρας» 5° χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα, στις 8.30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των παιδιών των μελών του, που εισήχθησαν το έτος 2016 στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν για την επιτυχία των παιδιών τους. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410 -251788 και 6977 -239975.

* Ο χορός του συλλόγου Γριζανιτών θα γίνει στο κέντρο «Ανεμόμυλος».

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Λαρισαίων Αγιωργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου (Βενιζέλου 153) στις 11 το πρωί.

*Ο Πιερικός Σύλλογος ν. Λάρισας «Ολύμπιος Ξένιος Ζευς» θα κόψει πίτα στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Piatelas» Βύρωνος 6, στο Λόφο του Φρουρίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Υ.ΕΘ.Α ν. Λάρισας θα κόψει πίτα και θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Palladium». Πληροφορίες - προσκλήσεις στα τηλέφωνα 6944-121220, 6945-280065, 6936-851760, 6974-221828.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Ματονεριτών Καλαμπάκας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση με ζωντανή δημοτική (ορχήστρα Χρ. Σίττα) και λαϊκή μουσική στη 1 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Χρυσό Τζάκι» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass