ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ 18η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

«Παρών» Τζανακούλη με ευχές και αυστηρές επικρίσεις

*«Δυόμισι χρόνια τώρα δικά μας έργα υλοποιούν» *«Προσπάθησαν πολύ οι εμπαθείς συκοφάντες, οι αποτυχημένοι, βοηθούμενοι από ζηλόφθονους βολεψάκηδες, αλλά…»

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2017 14:20 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Ιαν 2017 14:51

«Εύγλωττο παρών» έδωσε χθες ο επί δεκαεξαετία δήμαρχος Κ. Τζανακούλης, τόσο στην πορεία των δημοτικών πραγμάτων της Λάρισας όσο και στις παρασκηνιακά εξελισσόμενες διεργασίες, τουλάχιστον στον νεοδημοκρατικό χώρο, ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών στο όχι και τόσο μακρινό 2019.

TZANAKOYLHS 1

 

«Προσπάθησαν πολύ οι εμπαθείς, οι αποτυχημένοι, οι επαγγελματίες συκοφάντες, να μας αποδομήσουν αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα έστω και αν είχαν τη βοήθεια από ζηλόφθονους βολεψάκηδες, δυστυχώς έχασε ο Δήμος έχασαν οι κάτοικοι του Δήμου», τόνισε αυστηρά, με προφανείς στόχους, μιλώντας χθες στην καθιερωμένη κατά την τελευταία εικοσαετία ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας της παράταξης «Λάρισα Πόλη του Αύριο».

TZANAKOYLHS 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Τζανακούλης σχολίασε το παραγόμενο έργο της δημοτικής αρχής, «δυόμισι χρόνια τώρα δικά μας έργα ολοκληρώνονται, δικές μας μελέτες υλοποιούνται», εκτίμησε. Αλλά και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση και την παρατεινόμενη οικονομική κρίση, «είθε να τελειώνει το ταχύτερο δυνατόν και οι σωστές δυνάμεις της χώρας να αντιληφθούν τα μηνύματα των καιρών», ευχήθηκε.

TZANAKOYLHS 3

 

«Είμαστε εδώ…».

Αναλυτικότερα, μιλώντας σε συνεργάτες του και σε φίλους της παράταξής του, ο Κ. Τζανακούλης ανέφερε μεταξύ άλλων. «Είμαστε εδώ πιστοί σ΄ αυτό που καθιερώσαμε πριν από 18 ολόκληρα χρόνια. Η παράταξή μας είναι η μακροβιότερη θα έλεγα όχι μόνο στη Λάρισα αλλά και πανελλήνια, συμπληρώνοντας σχεδόν 19 ολόκληρα χρόνια αφού ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1998. Είχαμε τη μεγάλη τιμή να διοικήσουμε για 16 χρόνια έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας μας και όχι μόνο και μάλιστα στις μεγάλες αλλαγές της τοπικής αυτοδιοίκησης, Καποδίστρια και Καλλικράτη. Πρέπει να σημειωθεί ακόμα ότι ήμασταν στον Δήμο στην αλλαγή του αιώνα αλλά και στην αλλαγή της χιλιετίας και αυτά τα γράφει η ιστορία γιατί εμείς γράψαμε και γράφουμε ιστορία. Παραλάβαμε έναν δήμο υπερχρεωμένο και παραδώσαμε έναν εύρωστο δήμο που τον ζήλεψαν πολλοί, παραδειγματίστηκαν και έδρασαν αναλόγως…».

TZANAKOYLHS 4

Και ο κ. Τζανακούλης συνέχισε: «Εμείς διδάξαμε πολιτικό πολιτισμό αλλά διδάσκουμε και τώρα. Εμείς εκφράζουμε τη σύγχρονη αντίληψη διοίκησης αλλά και αντιπολίτευσης γιατί είμαστε διαφορετικής αντίληψης, αυτής που θέλουν οι ώριμοι και ενεργοί πολίτες. Προσπάθησαν πολύ οι εμπαθείς, οι αποτυχημένοι, οι επαγγελματίες συκοφάντες, να μας αποδομήσουν αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα έστω και αν είχαν τη βοήθεια από ζηλόφθονους βολεψάκηδες, δυστυχώς έχασε ο Δήμος έχασαν οι κάτοικοι του Δήμου και αυτό φαίνεται κάθε μέρα. Δυόμισι χρόνια τώρα δικά μας έργα ολοκληρώνονται, δικές μας μελέτες υλοποιούνται και η έλλειψη της διοίκησής μας φαίνεται και φάνηκε περίτρανα τις προηγούμενες ημέρες του χιονιά που υπολείπονταν κατά πολύ του χιονιά του 2001-2002. Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά δεν χρειάζεται, οι πολίτες το καταλαβαίνουν καλά…».

TZANAKOYLHS 6

Για να ολοκληρώσει την ομιλία του με ευχές και διπλό μήνυμα για τα τεκταινόμενα στη Λάρισα και τη χώρα: «Εμείς είμαστε εδώ, κοντά στους πολίτες, κοντά στα προβλήματα της πόλης στεκόμενοι εποικοδομητικά και όχι απλά αντιπολιτευόμενοι. Χρόνια πολλά σε όλους ελπίζοντας το 2017 να είναι καλύτερο για όλους και ιδιαίτερα αυτούς που επλήγησαν άσχημα απ’ αυτήν την οικονομική λαίλαπα που ταλαιπωρεί τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Είθε να τελειώνει το ταχύτερο δυνατόν και οι σωστές δυνάμεις της χώρας να αντιληφθούν τα μηνύματα των καιρών».

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass