ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Δώρα σε οικοτροφεία της Μητροπόλεως Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2017 9:50

Ενα φορτηγό με ρυμολκούμενη καρότσα χρειάσθηκε για τη μεταφορά των δώρων αγάπης των Λαρισαίων φίλων της Ορθοδόξου Ιεραποστολής, στην Ιερά Μητρόπολη Βερατίου, Κανίνης και Αυλώνος (της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας), που ποιμαίνεται από τον σεβάσμιο μητροπολίτη κ.κ.Ιγνάτιο.

Το φορτίο, πάνω από 7 τόνους, που απεστάλη με μέριμνα του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ", περιελάμβανε μεγάλη ποσότητα ρουχισμού, σε δέματα οικογενειακά (ρουχισμός κατά οικογένεια),είδη τροφίμων (αλεύρι, ζυμαρικά, φασόλια, φακές, ρεβίθια κ.ά.), παπούτσια και παιγνίδια για παιδιά, χρήσιμα για τα ιδρύματα της Μητροπόλεως, απαραίτητα για την ένδυση, υπόδηση και σίτιση των μικρών μαθητών της μητροπολιτικής περιφερείας Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης.

Η Πορεία Αγάπης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί ιδιαιτέρως τις εθελόντριες κυρίες συλλογής και διαλογής των προσκομισθέντων ειδών, που με τόση αγάπη (πολύ κόπο και αρκετό χρόνο που διέθεσαν) συγκέντρωσαν και προώθησαν εκεί που "πράγματι πιάνουν τόπο". Ευχαριστίες βεβαίως και στους δωρητές και σε όλους εκείνους που βοήθησαν για την προώθηση του φορτίου στον προορισμό του.

Όλα τα συγκεντρωθέντα εφόδια ήταν προσφορές και δωρεές Λαρισαίων που δόθηκαν αποκλειστικά για διάθεση στην Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή στον κόσμο.

Η χειρονομία αυτή συνεκίνησε τον απλό και σεβάσμιο μητροπολίτη Βερατίου κ.κ.Ιγνάτιο, που ευχήθηκε "ο Θεός να ανταποδώσει στους δωρητές και φίλους της Ορθοδόξου Ιεραποστολής, για τα δώρα της αγάπης τους, κατά το συμφέρον του αιτήματος της προσευχής των".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass