Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Βράβευσε 35 αριστούχους μαθητές

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2017 9:42 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Ιαν 2017 12:11

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, παρουσία του υπαρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, υποπτεράρχου κ. Συμεών-Χαράλαμπου Ψιμούλη, η τελετή βράβευσης 35 αριστούχων μαθητών, παιδιών αποστράτων αξιωματικών της Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2015 – 16.

Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του παραρτήματος κ. Κων/νο Λιούτα ακολούθησε χαιρετισμός από τον υπαρχηγό ΑΤΑ, τον αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο και τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές. Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση μικροδεξίωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός από τους προαναφερθέντες ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γιώργος Ζαούτσος, ο διοικητής της 110 ΠΜ κ. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο υποδιοικητής 140 ΣΕΠΗΠ Θωμάς Θανόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Δημήτριος Κωστογλίδης, ο εκπρόσωπος του ΑΚΕ Ηλίας Ντουρούμογλου, ο υποδιοικητής ΚΕΔΑ Σκοτίνας Γεώργιος Σταφυλίδης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και Χωροφυλακής κ. Β. Διβάνης, μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ Λάρισας και ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών κ. Απόστολος Βερέμης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη διατροφολόγο κα. Γεωργία Λιούλια με θέμα «Η διατροφή των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων. Φοιτητική ζωή και διατροφή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass