Ανασκόπηση 2016

Άρωμα εκλογών και παρέλαση πρώην υπουργών

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 21:20

Βαρέθηκαν να ψηφίζουν τα στελέχη της ΝΔ Λάρισας το 2016, καθώς οδηγήθηκαν στις κάλπες για να εκλέξουν τα νέα κομματικά όργανα σε ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, όπου σημειώθηκαν πολλές αλλαγές προσώπων, οπότε εάν ικανοποιηθεί το αίτημα του προέδρου τους, Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές, οι γαλάζιοι είναι …έτοιμοι.

Η απερχόμενη χρονιά επιφύλασσε νέο αρχηγό για τη ΝΔ, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον βασικό του αντίπαλο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και αμέσως μετά ξεκίνησε ένας νέος εκλογικός μαραθώνιος για την εκλογή νέων κομματικών οργάνων, αλλά και συνέδρων για το καταστατικό συνέδριο της ΝΔ, (10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 22 - 24 Απριλίου στην Αθήνα).

Αλλαγή ηγεσίας είχαμε και στη ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, στην οποία νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο δικηγόρος Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος επικράτησε με μόλις μία ψήφο διαφορά (51-50) του απερχόμενου προέδρου Βαγγέλη Παπαλέξη. Στις γαλάζιες εκλογές σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής, καθώς ψήφισαν περίπου 6.000 στελέχη.

Νέοι πρόεδροι και στις ΔΗΜΤΟ του νομού Λάρισας και πιο συγκεκριμένα: Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας, Ελασσόνας Δημήτρης Δρυστέλλας, Τεμπών Δημήτρης Κουρίτας, Τυρνάβου Χριστόφορος Κατσαρός, Αγιάς Χρήστος Χατζησαλάτας, Φαρσάλων Μαργαρίτα Γκότη, Κιλελέρ Δημ. Ντογκούλης.

Η οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του ταμείου της οργάνωσης αποτέλεσε την πρώτη προτεραιότητα της νέας διοίκησης της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.

Στο μεταξύ μπαράζ επισκέψεων κορυφαίων στελεχών της ΝΔ σημειώθηκε στο νομό Λάρισας, το τελευταίο τρίμηνο, με πιο σημαντική αυτή της βουλευτού της ΝΔ και τομεάρχη Ανάπτυξης του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στο ξενοδοχείο Larissa Imperial. Ακόμη κεντρική ομιλήτρια στη χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας ήταν η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μάκης Βορίδης μίλησε σε αντίστοιχη εκδήλωση στα Φάρσαλα, ο Γιώργος Κασαπίδης πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στον κάμπο, συνομιλώντας με αγρότες-κτηνοτρόφους, η Νίκη Κεραμέως μίλησε σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Λάρισας, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνο από την νέα χρονιά θα υπάρξει νέο κύμα επισκέψεων κορυφαίων στελεχών της ΝΔ στο νομό.

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass