«ΠΕΡΑΣΑΝ» ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η απουσία της Αν. Ψύρρα έγειρε τη ζυγαριά

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 14:55
Ο δήμαρχος κ. Π. Σαρχώσης Ο δήμαρχος κ. Π. Σαρχώσης

Χωρίς αντιπαραθέσεις και κανένα πλέον ουσιαστικό πρόβλημα από εδώ και πέρα φαίνεται ότι θα πορευθεί ο Δήμος Τυρνάβου μετά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου για τρίτη συνεχή φορά συζητήθηκε η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2017, το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης και στη συνέχεια ο Προϋπολογισμός, για το νέο έτος.

Τα οποία «πέρασαν» με οριακή πλειοψηφία και συγκεκριμένα με ψήφους 13 – 13 όπου υπερισχύει, σύμφωνα με τον Κώδικα Δήμων η ψήφος της προέδρου κ. Ρούλας Σουρλαντζή – Ζαχαράκη.

Είχαν προηγηθεί δύο άλλες συνεδριάσεις όπου οι προτάσεις της δημοτικής αρχής Τυρνάβου ήταν ουσιαστικά μειοψηφία 13 υπέρ και 14 κατά, αφού στις 11 ψήφους των παρατάξεων των μειοψηφιών είχαν προστεθεί και οι 3 ψήφοι των ανεξάρτητων συμβούλων, πρώην της δημοτικής παράταξης του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.

Χθες βράδυ τα δεδομένα άλλαξαν με την απουσία της πρώην δημάρχου Αμπελώνα και επικεφαλής της μίας εκ των παρατάξεων των μειοψηφιών, της κ. Αναστασίας Ψύρρα λόγω γαστρεντερίτιδας. Με την απουσία της κ. Ψύρρα η «πλειοψηφία» των μειοψηφιών και των τριών ανεξαρτήτων ισοψήφισε με την παράταξη της δημοτικής αρχής. Δηλαδή 13 -13 ψήφοι.

Έτσι Τεχνικό πρόγραμμα, το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης και Προϋπολογισμός για το 2017 εγκρίθηκαν με τη θετική ψήφο της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η θετική αυτή εξέλιξη για τη δημοτική αρχή δίνει τη δυνατότητα στην παράταξη του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση να υπερπηδήσει τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και να δώσει τη δυνατότητα για το 2017 να λειτουργήσει ο Δήμος χωρίς κωλύματα και άλλα προβλήματα που θα του δημιουργούσαν η μη ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού.

Εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης τόνισε στην «Ε» ότι μετά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος, του Ολοκληρωμένου Σχέδιου Δράσης και του Προϋπολογισμού για τον νέο έτος 2017 ο Δήμος Τυρνάβου συνεχίζει να πορεύεται θετικά και για το νέο χρόνο χωρίς προβλήματα και με μοναδικό σκοπό την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους συνδημότες καθώς επίσης και τη συνέχιση ενός αναπτυξιακού προγράμματος με έργα που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Τυρνάβου, αλλά και την προώθηση μεγάλων έργων που θα δώσουν οριστικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα του Δήμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass