ΠΡΑΑΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ενίσχυση στο ίδρυμα «Ελπίς» Τυρνάβου

* Από Πολιτιστικό Σύλλογο – Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 11:15

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου η οποία για τη φετινή χρονιά τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη αφού διοργανώθηκε για 16η συνεχόμενη χρονιά, εκτός της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου έλαβαν ακόμη μέρος η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τυρνάβου, ο Σύλλογος Φίλων Χορωδιακής Μουσικής «Εύμολπος» Κομοτηνής καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου. Το σύνολο των μουσικών συνόλων παρουσίασε ένα ιδιαίτερα όμορφο πρόγραμμα στο πνεύμα των ημερών ενώ η συναυλία ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους της «Άγιας Νύχτας» από τη Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου συνοδεία τη Φιλαρμονικής με τα μέλη της Παιδικής Χορωδίας να φωτίζουν με αναμμένα φαναράκια τον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια η χριστουγεννιάτικη συναυλία έχει λάβει χαρακτήρα προσφοράς και αλληλεγγύης για άτομα και φορείς που έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, η φετινή συναυλία ήταν αφιερωμένη στο ίδρυμα «Ελπίς» Τυρνάβου ενώ σημειώνεται ιδιαίτερα η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που συνέβαλε προσφέροντας τρόφιμα και λοιπά είδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθ. Παιδής, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Κων. Κουλιός, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass