ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας ο Χρίστος Λιάπης

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 12:18

Υπεύθυνος της Θεματικής Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης. Πρόκειται για μία από τις έξι Θεματικές Επιτροπές του Τομέα Υγείας της ΝΔ, του οποίου προΐστανται ο τομεάρχης Βασίλης Οικονόμου και η αναπληρώτρια τομεάρχης Κατερίνα Παπακώστα.

Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικά: "Ευχαριστώ τον τομεάρχη και την αναπληρώτρια τομεάρχη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την επιστημονική και κομματική μου διαδρομή. Μία διαδρομή που δεν έπαψε ποτέ να έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο-πολίτη και κυρίως εκείνους από τους συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη. Δηλαδή, τους πάσχοντες και δη τους ψυχικώς πάσχοντες. Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που συνεπάγεται η θέση του υπεύθυνου της Θεματικής Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας, αναλαμβάνουμε, οι συνεργάτες μου και εγώ, με πολιτικό δυναμισμό, επιστημοσύνη και συγκρότηση λόγων και έργων τα νέα μας καθήκοντα. Καθήκοντα που οφείλουν να ενδυναμώσουν και να προβάλλουν ακόμη περισσότερο το κοινωνικό πρόσωπο της Παράταξης, τονίζοντας τα πολιτικά χαρακτηριστικά και τις προγραμματικές πτυχές που αναδεικνύουν τη Νέα Δημοκρατία ως τον πολιτικό φορέα ο οποίος μπορεί με αξιοπιστία, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, μακριά από τις παγίδες του λαϊκισμού, να αρθρώσει και να εφαρμόσει προτάσεις αλληλεγγύης και ανακούφισης των συνανθρώπων μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη και ιδιαίτερα των ψυχικώς ασθενούντων, εν μέσω αναγκαστικής περιστολής των πόρων. Όπως όλες οι Θεματικές Επιτροπές του νέου μας Οργανογράμματος, έτσι και η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας αναπτύσσει τις δράσεις της τόσο στον βραχυχρόνιο άξονα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου των κυβερνητικών αστοχιών που άπτονται του ρυθμιστικού της πεδίου, όσο και στον μεσοπρόθεσμο άξονα της συμπλήρωσης των προγραμματικών θέσεων του κόμματός μας. Με αισιοδοξία, στοχοπροσήλωση και υπευθυνότητα, ανοίγουμε τον πολιτικό μας βηματισμό εμπνεόμενοι από τον ανανεωτικό παλμό και το παράδειγμα του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να μην μακρύνει η ώρα που η πατρίδα θα απαλλαγεί από τον καταστροφικό συνδυασμό ανευθυνότητας, αντι-αναπτυξιακού πνεύματος και λαϊκισμού που χαρακτηρίζει τη σημερινή Κυβέρνηση. Με τον άνθρωπο στη σκέψη και την καρδιά μας και την κοινωνία οδηγό, θα ήθελα να ενθαρρύνω τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες, αλλά και κάθε πολίτη που αναγνωρίζει τη ΝΔ ως το κατ´ εξοχήν κόμμα υπεύθυνης προαγωγής της προνοιακής υποστήριξης των κοινωνικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, για ενεργή συμμετοχή στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας, οι πόρτες της οποίας θα είναι πάντα ανοικτές προς νέα και παλαιά στελέχη και προς όλους τους πολίτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass