Αντιπλημμυρικά έργα στο Μ. Ευύδριο

Την εκτέλεσή τους επιθεώρησε ο δήμαρχος Φαρσάλων

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2021 16:40

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)


Τα εν εξελίξει έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ενιπέα, επιθεώρησε την Παρασκευή ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρη Γούσια. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευυδρίου, κ. Νίκος Γούσιος.
Το έργο συνολικού κόστους 221.387,63 ευρώ προβλέπει την αποκατάσταση των υδραυλικών υποδομών, αλλά και τη δημιουργία νέων στις Τοπικές Κοινότητες Μεγάλου και Μικρού Ευυδρίου, Πολυνερίου και Πυργακίων. Υλοποιούνται διανοίξεις υφιστάμενων αποστραγγιστικών καναλιών, νέων όπου κρίθηκε σκόπιμο από τη μελέτη, αποστραγγιστικών φρεατίων και άλλων αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε πως «τα πρωτοφανή ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου άφησαν πίσω τους τεράστια προβλήματα στην επαρχία μας. Με σχέδιο και σε αγαστή συνεργασία με την Πολιτεία όμως, μετατρέπουμε αυτήν την κρίση σε ευκαιρία. Μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δίχτυ αντιπλημμυρικής προστασίας στις περιοχές του Δήμου μας που κινδυνεύουν σε ενδεχόμενο αντίστοιχο φαινόμενο με τον «Ιανό».
Οι εργασίες εξελίσσονται με κανονικούς ρυθμούς, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο φθινόπωρο και τον χειμώνα». Βάσει της συμβατικής υποχρέωσης το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί πλήρως περί τα μέσα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass