Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Γραφεία του ΕΟΤ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2022 16:00

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Γραφεία του υποκαταστήματος Λάρισας του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού), επί της οδ. Ηπείρου 58, πραγματοποίησε το Τμήμα «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων» του 1ου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Λάρισας, στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών που προβλέπει εκπαιδευτικές επισκέψεις τόσο σε θρησκευτικούς χώρους, όσο και σε υπηρεσίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις τουριστικού χαρακτήρα, δημόσιες και ιδιωτικές.

Τους σπουδαστές και τον θεολόγο - εκπαιδευτή του Τμήματος, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, που τους συνόδευε, υποδέχθηκε το στέλεχος του Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Λάρισας κ. Χρ. Γκρίνιας, ενημερώνοντας για το έργο που επιτελεί η τοπική υπηρεσία, υπό την καθοδήγηση, συντονισμό και συνεργασία της εδρεύουσας στον Βόλο Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Θεσσαλίας, σε θέματα προώθησης, στήριξης/υποστήριξης και διασφάλισης της ποιότητας του παρεχομένου τουριστικού προϊόντος στην περιοχή της Θεσσαλίας. Ενώ έκανε ειδική μνεία στις δράσεις προβολής του θρησκευτικού τουρισμού, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Τουρισμού και τις υλοποιεί μέσω των περιφερειακών του υπηρεσιών και διαφημιστικών προγραμμάτων του Ε.Ο.Τ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass