ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Στο τιμόνι οι μικροί μαθητές

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 17:04

Ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Μαρτίου, ο Β΄ Κύκλος Εκπαιδεύσεων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων στο Αλκαζάρ.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιδιώκει τη διαμόρφωση συνείδησης πάνω στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας και την έμπνευση ορθής νοοτροπίας και συμπεριφοράς μέσα από απλές συμβουλές αλλά και μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ηλικίες των μαθητών.

«Είμαστε αισιόδοξοι πως αν από πολύ νωρίς περάσουμε στα παιδιά μας τα θετικά πρότυπα και στη σωστή οδηγική συμπεριφορά, θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην εκπαίδευσή τους εξοπλίζοντάς τα παράλληλα με σεβασμό για τους κανόνες και την ανθρώπινη ζωή, με σοβαρότητα και ευσυνειδησία για τον κόσμο και για το περιβάλλον», αναφέρει ο Δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωσή του.

Το Πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν μαθητές της Δ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης αλλά και τα νήπια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Οι επισκέψεις υλοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τις ώρες 9 π.μ.-12 μ.

Όλη αυτή η προσπάθεια στηρίζεται συλλογικά από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, από τον Σύλλογο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Λάρισας, την Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Περιφέρειας Θεσσαλίας, την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, εκπαιδεύτρια και προπονήτρια ποδηλασίας Ευαγγέλου Ευαγγελία.

Χθες στην επίσκεψη των μαθητών της Δ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου συνοδεία της εκπαιδευτικού κ. Φωτεινής Παπαδημητρίου  παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης και η διευθύντρια της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass