ΤΟ 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρωτιά Λαρισαίων μαθητών στη ρομποτική

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2018 15:53

Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των δημοτικών σχολείων στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή.

Ο φετινός διαγωνισμός, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσκάλεσε τους μαθητές να φανταστούν το συναρπαστικό μέλλον, κατασκευάζοντας μοντέλα με αυτοματισμούς σύμφωνα με το θέμα «Εποικισμός του Άρη».

Η νικήτρια ομάδα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, με την ονομασία "Astrobots18" αποτελείται από τους μαθητές: Θωμά Ανδρέου, Αριστείδη Καραγεωργόπουλο, Ευαγγελία-Αθηνά Μπατσίλα, Τριαντάφυλλο Παπαδόντα, Λάμπρο Πετρουλάκη, Χρήστο Τσερβούλη. Προπονήτρια της ομάδας είναι η καθηγήτρια Πληροφορικής του σχολείου, κ. Δήμητρα Πουρνάρα.

Η προσπάθεια των παιδιών και η οργάνωση των προπονήσεών τους στο σχολείο, τυγχάνει της αμέριστης στήριξης της διευθύντριας του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας κ. Ελένης Αλεξούλη, η οποία εύχεται καλή επιτυχία στη συμμετοχή της ομάδας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου στην Αθήνα και όπως υποστηρίζει «η διάκρισή τους απέδειξε τις δυνατότητες της δημόσιας εκπαίδευσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass